Που υπήρξε το τελευταίο στίγμα της 37χρονης εγκύου που χάθηκε στην Κρήτη;

Κρήτη

“Χτενίζουν” κάθε σπιθαμή για την έγκυο που παραμένει άφαντη 9 ημέρες.

Ανθρώπου μάτι δεν έχει δει την 37χρονη εγκυμονούσα στο Ρέθυμνο που αγνοείται για 9η ημέρα, από τις 2 Μαΐου, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από τη μητέρα της στις 7 Μαΐου.

Οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα στα νότια του νομού Ρεθύμνου, κοντά στο χωριό Κεραμές του δήμου Αγίου Βασιλείου, με τη γυναίκα να έχει επικοινωνήσει τελευταία φορά με κάποιον οικείο της, στις 2 Μαΐου.

Μετά την επικοινωνία με τη μητέρα της, το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου και έκτοτε κανείς δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

Οι συγγενείς της 37χρονης γυναίκας συνεργάζονται με την τοπική αστυνομία αδημονώντας για κάποιο νέο από τον άνθρωπό τους.

Η αστυνομία με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, του λιμενικού και των εθελοντών Σαμαρειτών ερευνούν ακόμη και τις πιο δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές με βάση το σημείο όπου υπήρξε το τελευταίο στίγμα της 37χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να ανέφερε ότι θα πήγαινε για καφέ με τον φίλο της, όμως λίγο αργότερα τέθηκε εκτός λειτουργίας το κινητό της και ξεκίνησε το θρίλερ της εξαφάνισής της με την ίδια να μην έχει δώσει σημείο ζωής εδώ και 9 εικοσιτετράωρα.

Πηγή