«Βούλιαξε» στα λύματα ο παραλιακός Χερσονήσου – Αφόρητη κατάσταση και δυσαρέσκεια

Κρήτη

Τριτοκοσμικές καταστάσεις στον παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου και υπό τα βλέμματα τουριστών όταν μια μεγάλη περιοχή πλημμύρισε από βοθρολύματα και με τη δυσοσμία να είναι έντονη

Με λύματα πλημμύρισε ο παραλιακός δρόμος της Χερσονήσου, εξαιτίας φραξίματος αγωγού στη περιοχή, εικόνες απαράδεκτες σε μια άκρως τουριστική περιοχή, με τους τουρίστες να φωτογραφίζουν τις απαράδεκτες αυτές εικόνες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι, με τα λύματα να εισβάλουν ακόμη και σε εμπορικό κατάστημα, με τους τουρίστες να αποχωρούν πανικόβλητοι και με τον ιδιοκτήτη να εκφράζει την αγανάκτηση του.

Ορισμένοι καταστηματάρχες έκλεισαν για λίγο τα καταστήματά τους και άρχισαν να καθαρίζουν τους δρόμους, με την κατάσταση να παραμένει αφόρητη.

Για τα λύματα ενημερώθηκε η δημοτική αστυνομία η οποία ενημέρωσε τη Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Χερσονήσου.

Όπως μας ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΧ εξωτερικοί συνεργάτες έσπευσαν στο σημείο με αποφρακτικό μηχάνημα, καθαρίζοντας παράλληλα το δρόμο από τα βοθρολύματα.

«Θα πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση» τονίζουν κάτοικοι και καταστηματάρχες οι οποίοι όπως μας είπαν αντικρίζουν τουλάχιστον 2 φορές το καλοκαίρι παρόμοιες εικόνες.