Ακόμα μία καινοτομία στην Κύπρο από την Ancoria Bank

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα

H Ancoria Bank, ως μέρος της συνεχούς της προσπάθειας να παρέχει καινοτόμες λύσεις που στοχεύουν στην ασφαλή και άνετη χρήση των υπηρεσιών της, ανακοινώνει ότι πλέον οι πελάτες της θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα Κιόσκια Αυτοεξυπηρέτησης/ Self-Service Kiosks της τράπεζας (“SSKs”) και χωρίς τη χρήση κάρτας. Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία τέθηκε σε εφαρμογή στις 6 Μαρτίου 2018 και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Η πρόσβαση του πελάτη στον λογαριασμό του και γενικότερα η διεξαγωγή τραπεζικών συναλλαγών στις παραδοσιακές ΑΤΜ προϋποθέτει τη χρήση κάρτας. Τώρα στα SSKs της Ancoria Bank οι πελάτες της έχουν την επιλογή να τα χρησιμοποιούν και χωρίς τη χρήση κάρτας. Αυτό γίνεται με την αρχική εγγραφή των βιομετρικών τους δεδομένων, την οποία ολοκληρώνουν οι ίδιοι εύκολα και γρήγορα, αποκτώντας άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό τους για να πραγματοποιούν τις τραπεζικές τους συναλλαγές ακουμπώντας μόνο την παλάμη τους στο μηχάνημα.

Προηγμένη τεχνολογία με τη χρήση βιομετρικών δεδομένων

Τα βιομετρικά δεδομένα αναφέρονται στη μέτρηση και ανάλυση των μοναδικών φυσικών ή συμπεριφοριστικών χαρακτηριστικών του ανθρώπου. Στην Ancoria Bank χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά των φλεβών της παλάμης των πελατών εξακριβώνεται η ταυτότητα τους με σκοπό την πρόσβαση τους στις υπηρεσίες που παρέχονται από τα SSKs.

Εξυπηρέτηση και καινοτόμες λύσεις

Ο στόχος της Ancoria Bank για σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της μέσω μιας μακροχρόνιας και ωφέλιμης σχέση μαζί τους έδωσε το έναυσμα, από την ίδρυσή της, στη δημιουργία μια γκάμας υπηρεσιών και προϊόντων που ανταποκρίνονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Η τράπεζα έθεσε ως αποστολή της να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της επαναπροσδιορίζοντας την τραπεζική πρακτική, μέσω της συνεχούς ανάπτυξης της τεχνολογίας, της απόλυτης δέσμευσης στις σχέσεις που κτίζει με τους πελάτες της και της παροχής κατάλληλων προϊόντων, γρήγορα και αποτελεσματικά. Με την εισαγωγή και εφαρμογή της τεχνολογίας των βιομετρικών δεδομένων στα κιόσκια αυτοεξυπηρέτησης καταφέρνει να στηρίξει, για ακόμα μια φορά, έμπρακτα την αποστολή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ancoria Bank, το 2017, ήταν η πρώτη τράπεζα στην Κύπρο η οποία εφάρμοσε την υπηρεσία ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού μέσω εφαρμογής κινητού, καταφέρνοντας να διευκολύνει το ενδιαφερόμενο κοινό για να μην χρειάζεται να μεταβεί στην τράπεζα για αυτό τον σκοπό.

Σχετικά με την Ancoria Bank

Η Ancoria Bank Ltd είναι κυπριακή τράπεζα που αναπτύσσεται συνεχώς και προσφέρει όλο το φάσμα των τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με στόχο την παροχή άψογης εξυπηρέτησης και κατάλληλων λύσεων με τους πλέον ανταγωνιστικούς όρους.

Πηγή