Έτσι θα είναι το Limassol Del Mar μόλις ολοκληρωθεί

Κύπρος
Δίνοντας προτεραιότητα στις προθεσμίες και στους στόχους παράδοσης το 2019, το Limassol Del Mar, το πλήρως αδειοδοτημένο αναπτυξιακό έργο, δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έθεσε.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής μεταξύ της κυπριακής εταιρείας Atlas Pantou Co Ltd και των τριών κατασκευαστικών κολοσσών MAN Enterprise, Ιταλική ICM Group και CMB Società Cooperativa, η Κοινοπραξία των Ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός έλαβε αμέσως δράση, τελώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εργοτάξιο, με τη συνεργασία τόσο της αρχιτεκτονικής ομάδας όσο και των τοπικών αρχών.

Βάση του timelapse βίντεο, η εξέλιξη του έργου Limassol Del Mar σε σύντομο χρονικό διάστημα αποτελεί άξιο αναφοράς και βάση του συνολικού πλάνυο κατασκευής, η 1η φάση θα ολοκληρωθεί και τα πολυτελέστατα διαμερίσματα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους το 2019, ενώ η 2η φάση θα ολοκληρωθεί το 2020. Η 1η φάση περιλαμβάνει την παράδοση του πρώτου πύργου 17 ορόφων, του ισογείου όπου βρίσκονται τα καταστήματα, των χώρων στάθμευσης, τον τρίτο όροφο όπου θα στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες και τα διαμερίσματα του πρώτου πύργου. Το χρονικό πλαίσιο παράδοσης αποτελεί ρεκόρ για την κυπριακή αγορά.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

limassoldelmar-1.jpg