ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ δήλωση Θεοδωράκη για τη Μακεδονία! Όταν κάνεις το ΕΓΚΛΗΜΑ να μοιάζει “εθνική” θέση…

Είναι φοβερό ότι όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι της ελληνοτουρκικής φιλίας, θυμήθηκαν πόσο πολύ κινδυνεύουμε εξ ανατολάς τη στιγμή που άνοιξε ξανά το θέμα του Σκοπιανού.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος είπε σήμερα κατά τη διάρκεια ομιλίας του στον Βοτανικό πως «Τούρκοι ναύαρχοι γελάνε στο Αιγαίο και εμείς το παίζουμε σκληροί με τους βόρειους γείτονες μας».

Είναι μια κλασική κομπίνα όλων όσων στην πραγματικότητα είναι υπέρμαχοι του να τα δίνει όλα η χώρα μας. Χρησιμοποιούν έναν άλλον κίνδυνο ως λόγο για να κάνουμε μια άλλη προδοσία, για να δώσουν την εντύπωση ότι αυτή τους η θέση είναι η πραγματικά εθνική.

Πρόκειται για ένα επιχείρημα που θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Η πολιτική είναι να προλαμβάνεις τον κίνδυνο, κι όχι να την αφήνεις να μεγαλώσει δήθεν για να αντιμετωπίσεις κάποιον άλλο.

Εγκληματικές δηλώσεις, από ανθρώπους που το μόνο που θέλουν να πετύχουν είναι η νομιμοποίηση της προδοσίας κατά της Μακεδονίας μας και της ιστορίας μας.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.