H σταλινική προπαγάνδα ενάντια στη Μακεδονία

Μακεδονικό

Η μεγαλύτερη νίκη που μπορείς να πετύχεις ενάντια στους αντιπάλους σου είναι να τους κάνεις να σκέφτονται όπως θες εσύ.Και εν μέρει η σταλινική προπαγάνδα το έχει καταφέρει αυτό τις τελευταίες δεκαετίες.

Η σταλινική προπαγάνδα έχει μπολιάσει έντεχνα και στοχευμένα πολλά από τα επιχειρήματά της, στο μυαλό των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες και τώρα που για πρώτη φορά ανέβηκε στην εξουσία,θεώρησε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να μαχαιρώσει πισώπλατα τη Μακεδονία.Οι συγκυρίες έγιναν άκρως ευνοϊκές, το καλοκαίρι του 2017 που πήραν την εξουσία στα Σκόπια ομοϊδεάτες τους Κομμουνιστές.Χωρίς να χάσουν χρόνο άρχισαν να ετοιμάζουν από κοινού το μεγάλο όραμα του Μακεδονισμού, του δικτάτορα Τίτο.Το ΚΚΕ από τον Ιανουάριο του 1949 στην 5η ολομέλεια του,είχε πάρει την απόφασή του για ανεξάρτητη Μακεδονία.

Δύο μήνες μετά στους Ψαράδες Πρεσπών γίνεται το 2ο συνέδριο του ΣΝΟΦ(Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο).Εκεί συμμετέχει και απευθύνει λόγο ο τότε γ.γ. του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης. «Το δεύτερο συνέδριο του ΝΟΦ θα είναι συνέδριο διακήρυξης των νέων προγραμματικών αρχών του ΝΟΦ. Αρχών που είναι ο προαιώνιος πόθος του λαού μας. Θα διακηρύξει την ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό κράτος μέσα στη λαϊκοδημοκρατική ομοσπονδία των βαλκανικών λαών.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι Πρέσπες επιλέχθηκαν σαν σημείο αναφοράς για την υπογραφή του Προσυμφώνου.Άλλωστε ο Σύριζα είναι η μετεξέλιξη του ΚΚΕ,ένα κόμμα που γεννήθηκε μέσα από το ΚΚΕ,είναι το παλιό ΚΚΕ εσωτερικού και φυσικά όχι το νέο ΠΑΣΟΚ όπως πιστεύουν πολλοί.

Σταλινική προπαγάνδα – “140 χώρες τους έχουν αναγνωρίσει ως Μακεδονία,μόνο εμείς τους αποκαλούμε Fyrom,καλύτερα Βόρειος Μακεδονία παρά Μακεδονία σκέτο.”

Ο μόνος οργανισμός που μπορεί να αναγνωρίσει το όνομα ενός κράτους είναι ο O.H.E.To επίσημο όνομα των Σκοπίων στον O.H.E. είναι Fyrom.Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να συμφωνούν και τ α 5 μόνιμα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας του Ο.Η.Ε. Όμως 1 από τα 5 μόνιμα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας είναι η Γαλλία, ή οποία δεν έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα,δηλαδή ως Μακεδονία και ούτε προτίθεται να το κάνει αν δε συμφωνήσει η Ελλάδα.

Στην ουσία οι αναγνωρίσεις από αυτές τις 140 χώρες δεν κάποια ιδιαίτερη αξία.Είναι απλώς αναγνωρίσεις σε διμερές επίπεδο.Αν η Ελλάδα αύριο αποφασίσει να ονομάζεται “Ψωροκώσταινα” και στείλει ένα mail σε 140 χώρες να την αναγνωρίσουν ως “Ψωροκώσταινα” τότε το πιο πιθανό είναι ότι και οι 140 χώρες αυτές θα αποδεχθούν την επιθυμία της Ελλάδας.Τόση αξία έχουν αυτές οι αναγνωρίσεις!Αντιθέτως το παιχνίδι θα ήταν τελειωμένο για εμάς αν ο Ο.Η.Ε. αναγνώριζε τα Σκόπια ως Μακεδονία ,ακόμα και αν δεν το είχε κάνει καμία μεμονωμένη χώρα σε διμερές επίπεδο.

Επίσης αν αυτές οι 140 αναγνωρίσεις είχαν αξία,τα Σκόπια θα συνέχιζαν αυτήν την πορεία μέχρι να τους αναγνωρίσουν όλες οι χώρες του πλανήτη και δε θα καιγόντουσαν να τους αναγνωρίσει η Ελλάδα, η οποία άλλωστε είναι και η μόνη που θίγεται άμεσα!

Σταλινική προπαγάνδα – Δεχόμαστε πιέσεις από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαΐκή ένωση

Αυτό είναι πραγματικό αστείο.Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η ίδια η Ε.Ε. έχει θέσει από το 2009 ως προαπαιτούμενο , για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων,την επίλυση του ονοματολογικού.Πόσο πιο ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας θα μπορούσε να έχει ;Τα Σκόπια είναι η μόνη, υπό ένταξη χώρα των Βαλκανίων που δεν έχει ανοίξει ακόμα ούτε 1 κεφάλαιο από τα 35 που χρειάζονται να ανοίξει και να κλείσει για να μπει στην Ε.Ε.Αν η Ε.Ε. ήθελε πραγματικά να πιέσει την Ελλάδα θα έκανε άρση αυτής της απόφασης του 2009 και τα Σκόπια θα ξεκινούσαν ενταξιακές διαπραγματεύσεις χωρίς να έχουν την ανάγκη της Ελλάδας.

Το ΝΑΤΟ θέλει και αυτό να ενταχθούν τα Σκόπια στη συμμαχία,ώστε να αποτραπεί η Ρωσική επιρροή που ασκείται σε αυτό το κράτος.Επί της ουσίας αδιαφορεί παντελώς για το όνομα.Μάλιστα αυτήν την περίοδο όπως αποκαλύπτει ο στρατηγιστής Νίκος Λύγερος γίνονται συτοντονισμένες προσπάθειες από την Παμμακεδονική των Η.Π.Α να περάσει ένα ψήφισμα στο Αμερικανικό κογκρέσο όπου θα λέει ότι οι Η.Π.Α. θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. αλλά χωρίς το όνομα Μακεδονία( ή οποιουδήποτε συνθετικού ονόματος που να περιέχει αυτόν τον όρο.).Αν καρποφορήσουν οι προσπάθειες και περάσει ένα τέτοιο ψήφισμα τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά θετικά για την Ελλάδα και για την εξέλιξη του “Σκοπιανού” Για να γίνει κάτι τέτοιο είναι προφανές πως πρώτα θα πρέπει να καταψηφιστεί το προσύμφωνο των Πρεσπών στην ελληνική βουλή

Σταλινική προπαγάνδα – Κάθε χώρα έχει δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό,Καμία χώρα δεν μπορεί να επιβάλλει όνομα σε άλλη χώρα.

Η ελευθερία μου σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου.Δηλαδή κάθε χώρα έχει δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό αρκεί να μην παραβιάζει τα δεδομένα κάποιας άλλης χώρας.Γιατί τότε δε μιλάμε για ελευθερία αλλά για καταπάτηση!Η Ελλάδα δε θέλει να επιβάλλει όνομα αλλά πρέπει να θέλει να διεκδικήσει τη μη παραχώρηση ενός ονόματος που παραβιάζει δικά της δεδομένα και αλλοιώνει την ιστορία.

Σταλινική προπαγάνδα – Όσο περνάει ο καιρός και παραμένει αδιάλλακτη η Ελλάδα τα πράγματα χειροτερεύουν εις βάρος μας.

Όσο παραμένει αδιάλλακτη η Ελλάδα τα πράγματα χειροτερεύουν για τα Σκόπια,αυτά είναι που βιάζονται να μπουν στην Ευρωπαική Ένωση.Η υποψηφιότητα των Σκοπίων είναι μια από τις πιο καθυστερημένες αφού ακόμα δεν έχει ανοίξει ούτε ένα κεφάλαιο από τα 35.Η Ελλάδα έχει την κυρίαρχη στρατηγική και δεν έχει κανένα λόγο να βιάζεται.

Τα ίδια μας έλεγαν και για το Κυπριακό με το Σχέδιο Ανάν.Έλεγαν ότι πρέπει να βιαστούμε και ότι πρόκειται για ιστορική ευκαιρία να κλείσει το Κυπριακό.Σήμερα 14 χρόνια μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν,γνωρίζουμε ότι αν το είχαμε αποδεχθεί οι συνέπειες θα ήταν ολέθριες.Αντιθέτως τώρα η Κύπρος είναι πιο καλά από ποτέ.Μπήκε στην Ευρωπαϊκή ένωση ως ένα κράτος,συνάπτει στρατηγικές συμμαχίες στον παγκόσμιο χάρτη και προσελκύει μεγάλες εταιρείες για την αξιοποίηση των ενεργειακών της αποθεμάτων.

Σταλινική προπαγάνδα -Η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια συμβάλλει στην ειρήνη και στην σταθεροποίηση της περιοχής

Στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.Ας μην ξεχνάμε ότι το  25% των κατοίκων στα Σκόπια είναι Αλβανοί,ενώ υπάρχουν και πολλοί που αυτοπροσδιορίζονται ως Βούλγαροι.Όλοι αυτοί δεν εκφράζονται καθόλου από το όνομα Μακεδονία και κυρίως οι Αλβανοί ενδέχεται κάποια στιγμή να εγείρουν αποσχιστικές αντιδράσεις,όπως έχουν κάνει ήδη στο παρελθόν.

Το ίδιο έγινε με το Κόσοβο και με το Μαυροβούνιο όταν αποφάσισε η Σερβία να μην ονομάζεται πλέον Γιουγκοσλαβία.

Γιατί λέμε Όχι στο προσύμφωνο των Πρεσπών

Γιατί θα πρόκειται για ένα μη αναστρέψιμο έγκλημα ειρήνης,ένα έγκλημα ενάντια στον ελληνισμό αλλά και την ίδια την ιστορία της ανθρωπότητας,από ανθρώπους που πιστεύουν ότι η ιστορία έχει πεθάνει, ενώ έχει πεθάνει μόνο η ιδεολογία τους.Τα Σκόπια δεν έχουν κανένα ιστορικό υπόβαθρο να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία.Το επιχείρημα ότι μπορούν να ονομαστούν έτσι επειδή μερικά από τα εδάφη που κατοικούν ανήκαν στην αρχαία Μακεδονία είναι απλώς απαράδεκτο.Με αυτή τη λογική θα μπορούσε να ονομαστεί “Βυζάντιο” οποιαδήποτε περιοχή της άνηκε κάποτε στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Ο λεγόμενος σλαβικός Μακεδονισμός είναι το δημιούργημα του δικτάτορα Τίτο.Όσοι θέλουν να τους αναγνωρίσουν ως Βόρεια Μακεδονία συνεχίζουν απλώς αυτό το όραμα.Η γλώσσα τους αποτελεί μια Βουλγαρική διάλεκτο στην οποία εισήχθησαν κάποια Σερβικά στοιχεία με στόχο την αποβουλγαροποιήσή τους και την καλλιέργεια Μακεδονικής συνείδησης,ώστε να ενταχθούν στην Γιουγκοσλαβία.Δεν είναι τυχαίο ότι η Βουλγαρία δεν αναγνωρίζει Μακεδονική γλώσσα,κάτι που για πρώτη φορά είναι έτοιμη η Ελλάδα να κάνει.

Γιατί θα επιβληθεί σταλινικού τύπου λογοκρισία.Σύμφωνα με τα άρθρο 6 του Προσυμφώνου,θα απαγορευτούν ενέργειες που υποδαυλίζουν τον εθνικισμό και τον σωβινσμό από κρατικούς αλλά και ιδιωτικούς φορείς.Αν σκεφτεί κανείς ότι οι Σταλινικοί του Σύριζα θεωρούν εθνικιστή όποιον απλώς πιστεύει ότι υπάρχει η έννοια του έθνους ,τότε όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό…

Γιατί θα αλλάξουν τα βιβλία ιστορίας σύμφωνα με το άρθρο 8,τα οποία πλέον δε θα βασίζονται σε αντικειμενικά,επιστημονικά ευρήματα,αρχαιολογικές πηγές και επιστημονικά στέρεες ιστορικές πηγές, αλλά θα βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στην ιδεολογία τους Αυτό θα γίνει με την συγκρότηση μιας Κοινής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων η οποία θα υπάγεται στο ΥΠΕΞ. Δηλαδή το Υπουργείο εξωτερικών θα είναι αρμόδιο για θέματα παιδείας,ιστορίας και αρχαιολογίας,ενώ το Υπουργείο παιδείας και Υπουργείο πολιτισμού δε θα έχουν κανένα λόγο.Αν αυτό δεν είναι μια σταλινική προσέγγιση των πραγμάτων από τον Σύριζα ,τι είναι ;

Γιατί θα δώσουμε πρόσβαση στους Σκοπιανούς στην Ελληνική ΑΟΖ για θέματα αλιείας.Με το άρθρο 13 δίνουν το δικαίωμα στους Σκοπιανούς, να αξιοποιούν την ελληνική ΑΟΖ όσων αφορά την αλιεία.Έτσι θα μπορούν επίσημα να ψαρεύουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Γιατί θα παρέχουμε στα Σκόπια τεχνογνωσία πάνω στις ΑΠΕ,αγωγούς φυσικούς αερίου και πετρελαίου χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα,σύμφωνα με το άρθρο 14.Ενώ θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το διαπραγματευτικό όπλο,για να πετύχουμε μια εντελώς διαφορετική συμφωνία που θα ήταν καλή για εμάς.Τα Σκόπια αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα ενεργειακά και εμείς διασφαλίζουμε τη βιωσιμότητά τους και τους παραχωρούμε την ιστορία μας

Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι νομίζουμε. Διαβάστε Τι κερδίζουν οι Σκοπιανοί;

1. Η Ελλάδα αναγνωρίζει τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες. Τελεία και παύλα. «Nationality» είναι ο όρος μέσα στο κείμενο. Μεταφράστε τον όπως θέλετε. Μεταφράστε τον ως «εθνικότητα», μεταφράστε τον ως «ιθαγένεια». Ο Ζάεφ είπε «Έλληνες και Μακεδόνες». Η Μέρκελ «Μακεδόνα» αποκάλεσε τον Ζάεφ. Το ίδιο και οι Τούρκοι. Το ίδιο και όσοι έχουν συμφέροντα. Εντέλει, για να μη μας ζαλίζουν όσοι διαφωνούν, αν το «nationality» σημαίνει «ιθαγένεια», ας μας πουν ποιας εθνικότητας είναι οι Σκοπιανοί. Γνωρίζουν;

2. Αφού οι Σκοπιανοί αναγνωρίζονται ως Μακεδόνες, αυτό σημαίνει ότι Έλληνες Μακεδόνες δεν υπάρχουν. Οι όροι «Έλληνας» και «Μακεδόνας» γίνονται ασύμβατοι μεταξύ τους. Όποιος είναι Έλληνας δεν είναι Μακεδόνας και όποιος είναι Μακεδόνας δεν είναι Έλληνας. Αν αργότερα πούμε ότι στην Ελλάδα ζουν Μακεδόνες, είναι σαν να λέμε ότι στην Ελλάδα ζουν συμπατριώτες του Ζάεφ.

3. Η Ελλάδα αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ ως Βόρεια Μακεδονία. Αναγνωρίζει επίσης ότι το «βόρεια» είναι μόνο γεωγραφικός προσδιορισμός. Άρα εμμέσως αναγνωρίζει ότι υπάρχει και «Νότια Μακεδονία». Η Βόρεια Μακεδονία κατοικείται από Μακεδόνες. Η «Νότια Μακεδονία» από ποιους κατοικείται; Η Συμφωνία των Πρεσπών δίνει στους Σκοπιανούς ολόκληρο έθνος και μισό κράτος που σύντομα θα αναζητήσει την ολοκλήρωσή του. Μπίνγκο.

4. Η Ελλάδα αναγνωρίζει την ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας, που αποτελεί στοιχείο εθνικής ταυτότητας για όσους ισχυρίζονται ότι η Συμφωνία δεν αναγνωρίζει έθνος Μακεδόνων.

5. Εκτός από τη μακεδονική ταυτότητα η Ελλάδα αναγνωρίζει και τη μακεδονική Ιστορία ως οντότητα διακριτή της ελληνικής Ιστορίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος άραγε σε ποια από τις δύο νομίζετε ότι θα συμπεριλαμβάνεται; Στη Συμφωνία πουθενά δεν αναγνωρίζεται ρητά η ελληνικότητα του Αλέξανδρου. Τυχαίο;

6. Η Ελλάδα υποχρεώνεται να αλλάξει τα σχολικά της βιβλία της Ιστορίας. Μάλιστα η μικτή επιτροπή επιστημόνων έχει ήδη ξεκινήσει συνεδριάσεις, παρότι η Συμφωνία δεν έχει κυρωθεί. Οι Σκοπιανοί ζήτησαν ο Αλέξανδρος να αναφέρεται ως Μακεδόνας και όχι ως Έλληνας. Ζήτησαν να διδάσκεται ότι το 1821 στη Μακεδονία έγινε μακεδονική και όχι ελληνική επανάσταση. Ζήτησαν να διδάσκεται ότι στους Βαλκανικούς Πολέμους ο ελληνικός στρατός έκανε «διωγμό των Μακεδόνων». Θεούληδες.

7. Η Ελλάδα υποχρεώνεται να αναθεωρήσει και τους ιστορικούς της άτλαντες. Ετοιμαστείτε να επιστρέψουμε στο Δημοτικό. Να τα ξαναμάθουμε όλα απ’ την αρχή.

8. Με τη συνταγματική αναθεώρηση-παρωδία των Σκοπιανών ανοίγει ο δρόμος για την προστασία των δικαιωμάτων των «Μακεδόνων» του εξωτερικού, άρα και των «Μακεδόνων» που ζουν στο ελληνικό κράτος. Ανοίγει ο δρόμος για την αναγνώριση εθνικής μακεδονικής μειονότητας στη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα από 18 Νοεμβρίου 2018 στην Αριδαία Πέλλης λειτουργεί νόμιμα Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για την προώθηση της μακεδονικής γλώσσας στη Βόρεια Ελλάδα. Τρεις χιλιάδες δίγλωσσοι της Βορείου Ελλάδος, που δεν έχουν ελληνική συνείδηση, ήδη πανηγυρίζουν.

9. Στην Ελλάδα θα απαγορευθεί οποιαδήποτε, δημόσια ή ιδιωτική, εκδήλωση, συγκέντρωση ή αναφορά για τη Μακεδονία. Συγκεντρώσεις όπως το σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας, σε λίγες μέρες με τον νόμο θα θεωρούνται «αλυτρωτικές» και «εθνικιστικές» και θα απαγορεύονται ρητά.

10. Η Ελλάδα υποχρεώνεται να ονομάζει τις περιοχές, τις πόλεις και τα χωριά της Βόρειας Μακεδονίας με τα ονόματα που θέλουν οι «Μακεδόνες» και όχι με τα ιστορικά τους ονόματα.

11. Η Ελλάδα υποχρεώνεται να παράσχει ενεργειακή κάλυψη στη Βόρεια Μακεδονία με αγωγούς φυσικού αερίου και πετρελαίου.

12. Η Ελλάδα υποχρεώνεται να δώσει στη Βόρεια Μακεδονία τεχνογνωσία για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

13. Η Ελλάδα υποχρεώνεται να υποστηρίξει, χωρίς προϋποθέσεις, τη Βόρεια Μακεδονία για την ένταξή της σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

14. Η Βόρεια Μακεδονία αποκτά δικαιώματα εκμετάλλευσης στην ελληνική Α.Ο.Ζ., όταν αυτή θεσπιστεί.

15. Η Βόρεια Μακεδονία αποκτά την αποκλειστική χρήση των εμπορικών σημάτων «Μακεδονία» και «μακεδονικός». Υποτίθεται ότι μια μικτή επιτροπή θα συνεδριάζει σε τακτά διαστήματα, ώστε να επιλυθούν τα όποια ζητήματα προκύψουν. Ουσιαστικά όμως η Βόρεια Μακεδονία θα χρησιμοποιεί τα εμπορικά μας σήματα και όσες ελληνικές επιχειρήσεις στηρίζονται σε αυτά θα υποστούν ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά.

16. Μέσα στη Συμφωνία οι όροι «Μακεδονία» και «μακεδονικός» δεν αναφέρονται σε κανένα σημείο σε σχέση με την Ελλάδα. Μαντέψτε γιατί.

17. Οι διατάξεις της ταυτότητας και της γλώσσας των «Μακεδόνων» είναι απόλυτα θωρακισμένες, δεν αναθεωρούνται, ακόμα και αν αργότερα η Ελλάδα καταγγείλει τη Συμφωνία. Γιατί άραγε τόση προστασία;

Πάμε τώρα να δούμε τι κερδίζει η Ελλάδα… Η Συμφωνία των Πρεσπών λύνει ένα πρόβλημα που καμία άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν “κατάφερε” να “λύσει” στο παρελθόν και πρέπει να προχωρήσει, διότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας. Είναι κρίμα να ξοδεύουμε πολύτιμο διπλωματικό κεφάλαιο για ένα ζήτημα «ήσσονος σημασίας». Αυτά. Η αλήθεια και η λογική είναι η δύναμή μας.

Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ του Σταλινικού προσυμφώνου των Πρεσπών και θα κρίνουν το αποτέλεσμα

Το “κεντροαριστερό” κόμμα Ποτάμι αφού “δάνεισε” έναν βουλευτή του στον Σύριζα για να πάρει τη ψήφο εμπιστοσύνης στο παρά πέντε,τώρα έρχεται να μας πει ότι θα υπερψηφίσει και το σταλινικό προσύμφωνο των Πρεσπών. Ένα κόμμα που θέλει να αυτοαποκαλείται σύγχρονο,προοδευτικό,μεταρρυθμιστικό και φιλελεύθερο,την πιο κρίσιμη στιγμή για τον Ελληνισμό,συντάσσεται με τον σταλινικό πυρήνα του Σύριζα,ακολουθώντας την ιδεοληπτική γραμμή που βαφτίζει εθνικιστές,όσους πιστεύουν ότι η ιστορία ζει ακόμη..

Αυτοί είναι οι 3 βουλευτές του Ποταμιού που θέλουν να ψηφίσουν ναι.Πάρτε τους τηλ. και εκφράστε τους τη διαφωνία σας ευγενικά,ρωτήστε τους αν έχουν διαβάσει το προσύμφωνο και με ποια άρθρα συγκεκριμένα συμφωνούν.

Θεοδωράκης Παναγιώτη Σταύρος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ stavrostheodorakis@gmail.com Μέγαρο Βουλής, Τ.Κ 10021
ΤΗΛ: 210 3707299, FAX: 210 3707240
Αθήνα: Σεβαστουπόλεως 22, Τ.Κ 11526
ΤΗΛ 210 7470100, FAX: 210 7470115
Μαυρωτάς Παρασκευά Γεώργιος mavrotas@chemeng.ntua.gr
g.mavrotas@parliament.gr
http://www-liee.chemeng.ntua.gr/gm
Βουλή των Ελλήνων, Γραφείο 218,
τηλ.: 2103707568, fax: 2103707318
Λυκούδης Διονυσίου Σπυρίδων Ζ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ spyros.lykoudis@gmail.com
spyros.lykoudis@parliament.gr
http://www.spyroslykoudis.gr
Βουλή των Ελλήνων τηλ. 210 3706681, 210 3708441

Για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ,νυν και πρώην,που από Μακεδονομάχοι έγιναν Μακεδονοκλάστες, ο θυμός είναι τεράστιος..Από αυτούς ψηφίζουν ναι οι Παπαχριστόπουλος,Κουντουρά,Κόκκαλης.

Τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι εδώ.Τον Παπαχριστόπουλο δεν έχει το παραμικρό νόημα να τον πάρετε…

Κόκκαλης Κωνσταντίνου Βασίλειος vkokkalhs@gmail.com
v.kokkalis@parliament.gr
Λάρισα, Βενιζέλου 133 (1ος όροφος), 41222, Τηλ. 2410.532153
Αθήνα, Μητροπόλεως 1, 312 γρ. ,
Τηλ. 210 3709355-6, φαξ: 210 3709359
Κουντουρά Αλεξάνδρου Έλενα kountoura.e@gmail.com
http://www.elenakountoura.gr
Αθήνα, Λ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2, Τ.Κ. 17671
τηλ: 210 9545041-2, 9545051, FAX: 210 7296101

Από ανεξάρτητους βουλευτές την Καραμανλικιά…Παπακώστα

Παπακώστα – Σιδηροπούλου Αγγέλου Αικατερίνη kat_papakosta@parliament.gr
http://www.katerinapapakosta.gr
Αθήνα, Χαλκοκονδύλη 19, Τ.Κ. 10432, τηλ: 210 5203718-20, FAX: 210 5234712.

Από Κινάλ το Δημήτρη Θεοχαρόπουλο

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος a.theocharopoulos@parliament.gr
proedros@dim-ar.gr
http://www.dim-ar.gr
Αγ. Κωνσταντίνου 40, 10437, Αθήνα
Τηλ.: 210-5214100
Fax: 210-5228873

 

Αφιερωμένο σε όλους όσους θα αγωνιστούν