Μόνο έτσι θα λυθεί το Μακεδονικό.Ότι δε λύεται κόπτεται

Τη μάχη στο Σκοπιανό θα την κερδίσει η Ελλάδα.Ακόμα και αν αυτοί που κυβερνάνε τώρα πιστεύουν πως η ιστορία έχει πεθάνει, γιατί είναι νοσταλγοί του κομμουνισμού.

Ξέρετε γιατί;Γιατί η ιστορία δικαιώνει πάντα αυτούς που δεν την ξέχασαν και ο ελληνικός λαός από ότι φαίνεται δεν την έχει ξεχάσει καθόλου και υπολογίζει σε αυτήν.Μόνο μια προϋπόθεση υπάρχει.Να επιμείνει ακάθεκτη η Ελλάδα μέχρι τέλους.Καμία παραχώρηση του όρου Μακεδονία στους Σκοπιανούς.Αν η Ελλάδα κρατήσει διαχρονικά μια ξεκάθαρη και αμείλικτη στάση θα δικαιωθεί.

Η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην Ε.Ε. αλλά και στο Νάτο.Πολύ περισσότερο όμως έχει την ιστορία και την αλήθεια μαζί της.

Οι Σκοπιανοί κάποια στιγμή θα κουραστούν και θα υποχωρήσουν προκειμένου να μπουν στην Ε.Ε. και στο Νάτο.Αλλά πολύ περισσότερο ξέρετε γιατί θα υποχωρήσουν;

Γιατί κατά βάθος και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους Μακεδόνες.Αυτοί που το πιστεύουν πραγματικά δεν είναι τόσοι πολλοί όσοι φαίνεται να είναι και κατά κύριο λόγο πρόκειται για ανθρώπους αμόρφωτους και θύματα του δογματισμού.

Υπάρχουν πολλοί Σλάβοι στα Σκόπια που ξέρουν κατά βάθος ότι δεν είναι Μακεδόνες απλώς θεωρούν ότι δικαιούνται να ονομάζονται έτσι, γιατί έτσι λέγεται η περιοχή και γιατί έτσι έχουν μάθει ή γιατί θεωρούν ότι τους καταπιέζει η Ελλάδα σε σχέση με την ονομασία και από αντίδραση γίνονται φαινομενικά πιο κάθετοι.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλο αυτό είναι κάτι που σπάει εύκολα,αρκεί να επιμείνει η άλλη πλευρά αποφασιστικά και αδιάλλακτα.Αρκεί να καταστήσει η άλλη πλευρά σαφές, ότι η παραχάραξη της ιστορίας του Ελληνισμού είναι κάτι τόσο πολύ απαράδεκτο που αν δε σταματήσει αυτό δε ξεκινάει τίποτα άλλο.

Όλο αυτό σπάει εύκολα γιατί είναι ένα κατασκεύασμα δίχως ιστορικό υπόβαθρο.Οι Σκοπιανοί το ξέρουν αυτό και σε κάποια φάση οι αντιδράσεις τους θα κοπάσουν και θα κάνουν υπαναχωρήσεις.

Κανένας αγώνας δεν έχει διάρκεια αν δεν υπάρχει πίστη και από τους Σκοπιανούς λείπει η πίστη και ας μην φαίνεται τόσο ξεκάθαρα σε εμάς που κοιτάμε μόνο την επιφανειακή προπαγάνδα και δεν βλέπουμε τα πράγματα σε βάθος.

Το παράδειγμα της αλλαγής της Σημαίας των Σκοπίων

Οι Σκοπιανοί όταν πιέστηκαν πραγματικά από την Ελλάδα με το εμπάργκο και όλα τα νόμιμα και διπλωματικά μέσα,αναγκάστηκαν να αλλάξουν τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας  χωρίς να πουν πολλά.Τώρα ακόμα και οι εθνικιστές των Σκοπίων κρατούν μια σημαία η οποία δεν καπηλεύεται αυτό το ιστορικό σύμβολο του Ελληνισμού, χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα

Αν πραγματικά πίστευαν ότι ο Ήλιος της Βεργίνας ήταν κάτι που τους άνηκε δε θα τον έσβηναν από τη σημαία τους.Το ίδιο θα κάνουν και με το θέμα του ονόματος αν τους πιέσουμε πραγματικά

Αυτός που έχει άδικο κάποτε εγκαταλείπει 

Σκεφτείτε ένα μικρό παιδί που θεωρεί ότι όλα του ανήκουν και πάει να πάρει με το ζόρι το παιχνίδι ενός άλλου παιδιού και αρχίζει να το τραβάει μέσα από τα χέρια του.Επειδή ξέρει ότι έχει άδικο και ότι πάει να κερδίσει ένα παιχνίδι από το πουθενά,χωρίς να του ανήκει,αρκετά γρήγορα θα υποχωρήσει.Εκτός αν δει ότι ο το άλλο παιδί “ψάρωσε” ή φοβήθηκε..Τότε θα συνεχίσει να τραβάει γιατί θα καταλάβει ότι λόγω της αδυναμίας του δεύτερου μπορεί να κερδίσει κάτι από το πουθενά χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Το δεύτερο παιδί υπό κανονικές συνθήκες,επειδή θα νιώθει ότι το πνίγει το δίκιο του,θα δώσει όλες του τις δυνάμεις από την αρχή να κρατήσει αυτό που του ανήκει.Τις περισσότερες φορές εκεί τελειώνουν όλα για τον κλέφτη γιατί κανείς δεν είναι διατεθειμένος να σπαταλήσει όλες τις δυνάμεις του για κάτι που ούτως ή άλλως δεν είχε ποτέ.

Αυτό το κάτι όμως είναι που εμείς το έχουμε εδώ και 3000 χρόνια!

Βγαίνουν βουλευτές όπως ο Γιώργος Ντζιμάνης του Σύριζα και προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να μας ρίξουν το ηθικό δηλώνουν ξεδιάντροπα “Αν δεν θέλουμε να λέγονται Μακεδονία τα Σκόπια, τότε πρέπει να πάμε για πόλεμο”

Όχι δε χρειάζεται να πάμε σε πόλεμο και ούτε το θέλουμε.Το ζήτημα της ονομασίας όσο δύσκολο φαίνεται άλλο τόσο εύκολο είναι.Αρκεί να θυμηθούμε πως έλυσε ο Μέγας Αλέξανδρος τον Γόρδιο δεσμό.

Επίσης διαβάστε άλλο ένα άρθρο από το unban.gr που ξεδιπλώνει τα σημεία κλειδιά :6 μεγάλες αλήθειες για το Μακεδονικό που δεν θέλουν να ξέρεις

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.