Εικόνες σοκ – Χρήση ναρκωτικών σε παιδική χαρά της Πάτρας!

Πάτρα

Εικόνες που σοκάρουν εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στην Πάτρα. Ένας άνδρας σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κάθεται σε παγκάκι της παιδικής χαράς στην οδό Δανιηλίδος και Καρατζά.

Η παιδική χαρά μεσημέρι Κυριακής δεν είχε κόσμο εκείνη την ώρα, όμως στο σημείο αυτό συχνάζουν πολλές φορές μικρά παιδιά με γονείς που τα πηγαίνουν εκεί για να παίξουν, ενώ γύρω υπάρχουν πολυκατοικίες, σπίτια και μπαλκόνια που έχουν θέα στην παιδική χαρά.

Ο άνθρωπος αυτός δείχνει ταλαιπωρημένος, σε κακή κατάσταση, έχοντας δίπλα του τα σύνεργα του λευκού θανάτου. Οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν τον άνθρωπο να είναι έτοιμος να πέσει στο έδαφος και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Το πρόβλημα που υπάρχει πίσω από τς πόρτες των σπιτιών με τη χρήση ναρκωτικών είναι σημαντικό και βρίσκεται σε έξαρση με πολλούς νέους και μεγαλύτερους ανθρώπους να καταφεύγουν στην ψευδαίσθηση των ουσιών, φτάνοντας ακόμα και στη χρήση ηρωίνης.

Αρκετές φορές, σε διάφορα σημεία της Πάτρας, σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, συμπολίτες έχουν γίνει μάρτυρες τέτοιων εικόνων και σκηνικών. Αυτή τη φορά τέτοιες εικόνες διαδραματίστηκαν σε παιδική χαρά.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τους αρμοδίους, τους φορείς, την πολιτεία και τις κοινωνικές υπηρεσίες να παρέμβουν, έτσι ώστε να παύσουν να γίνονται οι ίδιοι και τα παιδιά τους μάρτυρες τέτοιων καταστάσεων.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν από την Λιολιώ Κολυπέρα στο facebook.