Ένα από τα καλύτερα γκράφιτι του κόσμου βρίσκεται στην Πάτρα!

H “Μαρία Κάλλας” του KLE φιγουράρει στο «Best Street Art 2017»

Ένα από τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά γκράφιτι του κόσμου βρίσκεται στην Πάτρα!

Το site supportartstreet, μία από τις σημαντικότερες σελίδες του διαδικτύου που υποστηρίζουν ανοικτά την τέχνη του γκράφιτι, με σύνθημα “the street is our gallery”, κατέταξε το γκράφιτι της Μαρίας Κάλλας του Κλεομένη Κωστόπουλου (ΚLE), σαν ένα από τα καλύτερα στον κόσμο για την χρονιά του 2017.

Πιο συγκεκριμένα, στον διαγωνισμό που διοργάνωσε με τίτλο «Best Street Art 2017» το γκράφιτι του Πατρινού καλλιτέχνη, συμπεριλήφθηκε στα 76 καλύτερα γκράφιτι του κόσμου, βάζοντας έτσι και την πόλη της Πάτρας, ανάμεσα σε εκείνα τα μέρη της υφηλίου που κοσμούν τους δρόμους και τα κτίρια τους με υψηλής ποιότητας art street.

Τα γκράφιτι που είναι μέσα στα καλύτερα του κόσμου βρίσκονται σε όλες τις γωνίες της υφηλίου, σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας, της Ασίας, ακόμα και της Αφρικής.

 

Ένα από τα καλύτερα γκράφιτι του κόσμου βρίσκεται στην Πάτρα!
Ένα από τα καλύτερα γκράφιτι του κόσμου βρίσκεται στην Πάτρα!

Η Μαρία Κάλλας του ΚLE βρίσκεται στον πολυχώρο κοσμήματος και τέχνης 7epta, στην οδό Σαχτούρη της Πάτρας και είναι ύψους 5,5 μέτρων, ενώ εντυπωσιάζει από την έκφραση και την ζωντάνια των γραμμών της.

Από την πρώτη στιγμή που το patrasevents.gr έκανε γνωστό το γκράφιτι αυτό, η “Μαρία Κάλλας” έγινε viral στο διαδίκτυο και στα social media. O Κλεομένης Κωστόπουλος, η ψυχή του Art In Progress, δημιούργησε τη Μαρία Κάλλας για να διακοσμήσει έναν χώρο τέχνης, φέρνοντας όμως με αυτόν το τρόπο την Πάτρα στο επίκεντρο της διεθνούς Art Street.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.