Πάτρα: Ανανεώνεται κατά 50% ο στόλος των οχημάτων αποκομιδής του Δήμου

Ενίσχυση και στο έμψυχο δυναμικό του τομέα καθαριότητας μέσω ΑΣΕΠ

Ύστερα από τους νέους κάδους απορριμμάτων που προμηθεύτηκε ο δήμος Πατρέων, έχοντας ήδη τοποθετήσει σε διάφορα σημεία της Πάτρας, έρχονται και νέες ενισχύσεις στον τομέα της καθαριότητας.

Η προμήθεια των νέων απορριμματοφόρων και μηχανημάτων οδεύει έστω και με αρκετή καθυστέρηση από την γραφειοκρατία στο Ελεγκτικό Συνέδριο και έτσι μέσα στον επόμενο μήνα θα υπογραφεί η σύμβαση.

Πρόκειται για πέντε καινούρια απορριμματοφόρα, τρία φορτηγά, ένα όχημα μεταφοράς απορριματοκιβωτίων, τρία 3 JCB και δύο 2 διπλοκάμπινα. Τα οχήματα αναμένεται να παραληφθούν στις αρχές του καλοκαιριού και θα ριχτούν αμέσως στην μάχη για την καθαριότητα της Πάτρας.

Η ενίσχυση αυτή, μαζί με τις ανακατασκευές και τις επιδιορθώσεις των υπαρχόντων οχημάτων που έχουν προγραμματιστεί θα ανανεώσουν τον στόλο αποκομιδής του τομέα της καθαριότητας κατά 50%.

Κάτι που ασφαλώς είναι σημαντικό για την καθαριότητα της Πάτρας και δείχνει την προσπάθεια που γίνεται από τον Δήμο στον νευραλγικό αυτό τομέα.
Σημειώνουμε επίσης, ότι θα υπάρξει ενίσχυση στον τομέα της καθαριότητας και στο έμψυχο δυναμικό, αφού στην νέα προκήρυξη των μονίμων υπαλλήλων του ΑΣΕΠ, προβλέπονται 32 θέσεις για εργάτες καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην Πάτρα.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.