Πάτρα: Δεκάδες περιστατικά μέθης αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός στην νυχτερινή ποδαράτη

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Προσέφερε τις πρώτες βοήθειες

Για μία ακόμα φορά το Πατρινό Καρναβάλι μέσα από τη νυχτερινή ποδαράτη έκλεψε την παράσταση όμως δεν έλειψαν και φέτος τα δεκάδες περιστατικά μέθης (κυρίως σε νέους ανθρώπους), οι οποίοι έκαναν αλόγιστη χρήση αλκοόλ τόσο στη διάρκεια της παρέλασης όσο και στο διάβα τους ως επισκέπτες στους δρόμους της Πάτρας.

Οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και το ΕΚΑΒ, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε αρκετά περιστατικά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η προσέγγιση των ατόμων που είχαν χάσει ακόμα και τις αισθήσεις τους ήταν δύσκολη λόγω των χιλιάδων καρναβαλιστών και θεατών που είχαν κατακλύσει το κέντρο της Πάτρας.

Όπως επεσήμαναν στο Patrasevents.gr τα περιστατικά ευτυχώς ήταν έλαφρα και αντιμετωπίστηκαν στον αυτοσχέδιο χώρο που είχαν στήσει στο επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Εκεί υπήρχε και γιατρός, όπου μαζί με τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού αντιμετώπισαν τα περιστατικά, χωρίς να χρειάζεται οι νεαροί και οι νεαρές να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για μια απλή μέθη, εκτός βέβαια εάν κάποιο περιστατικό ήταν πιο σοβαρό.

 

Πάτρα: Δεκάδες περιστατικά μέθης αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός στην νυχτερινή ποδαράτηΠάτρα: Δεκάδες περιστατικά μέθης αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός στην νυχτερινή ποδαράτη