Πάτρα: Διέρρηξαν τη σχολή Taekwondo Α.Σ. Αχαιοί

Αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και μια τηλεόραση

Άγνωστος δράστης “τρύπωσε” προ ημερών στη σχολή Taekwondo Α.Σ. Αχαιοί στην οδό Πατρών – Κλάους 18 παραβιάζοντας την πόρτα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο δράστη ερχόμενος με ένα μηχανάκι από Νοσοκομείο  Αγ. Ανδρέας προς τα ΤΕΙ έκανε έφοδο στο χώρο της σχολής.

Ο απολογισμός ήταν η κλοπή μιας τηλεόρασης 42 ιντσών turbo-X smart, 200€ περίπου σε χρήματα και αλλά 200€ ζημιά σε κλειδαριές. Φεύγοντας με την tv στα χέρια την τοποθέτησε στο μηχανάκι στα πόδια του και έφυγε πάλι με κατεύθυνση προς τον Αγ. Ανδρέα νοσοκομείο.

“Δεν με ενόχλησε Τόσο η παραβίαση και το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε αλλά το ότι η τηλεόραση είναι δώρο από τους μαθητές μου που μαζεύαν χρήματα για να μου την πάρουν” δηλώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Θάνος Α.Σ. Αχαιοί Γεωργακόπουλος. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Σχολής η ειρωνία είναι ότι πριν δυο μέρες έκανε μάθημα στους μαθητές μου με σχέση την κλοπή και πως δεν περνούμε ξένα πράγματα ακόμα και τις οικογένειας μας αν δεν ρωτήσουμε.

Οι φωτογραφίες είναι από Θάνος Α.Σ. Αχαιοί Γεωργακόπουλος στο Facebook

 

Πάτρα: Διέρρηξαν τη σχολή Taekwondo Α.Σ. Αχαιοί (pics)Πάτρα: Διέρρηξαν τη σχολή Taekwondo Α.Σ. Αχαιοί (pics)Πάτρα: Διέρρηξαν τη σχολή Taekwondo Α.Σ. Αχαιοί (pics)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.