Πάτρα: Γυναίκες Ρομά, ορμούν σε ηλικιωμένους άνδρες, κάνοντας τους να… πετούν!

Πάτρα

Το κόλπο είναι συνηθισμένο, αλλά αποδίδει για τις γυναίκες Ρομά.

Οι γυναίκες αυτές ενεργούν από κοινού όταν βλέπουν έναν ηλικιωμένο και δρουν με τέτοιο τρόπο που ο γέρος άνδρας δεν προλαβαίνει καν να αντιδράσει.

Αφήνοντας την άκρη τα προσχήματα και τα… ψαρέματα, τον προπηλακίζουν με έρωτα και χάδια, με τον ηλικιωμένο να τα χάνει και αργότερα όταν συνέρχεται από την “ζάλη” να ψάχνει να βρει το πορτοφόλι του και τα χρήματα του.

Το περιστατικό που έγινε στο Ρίο, κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, είναι χαρακτηριστικό. Τέσσερις γυναίκες όρμησαν σε έναν ηλικιωμένο, και άρχισαν να τον χαϊδεύουν στο παντελόνι και σε άλλα σημεία του σώματος του, με τον ηλικιωμένο να μην προλαβαίνει να πει καν το όνομα του.

Κάποια από αυτές παράλληλα με το άγγιγμα που του έκανε, του έψαχνε και τις τσέπες, παίρνοντας του έτσι το πορτοφόλι. Ο ηλικιωμένος βέβαια δεν πήρε χαμπάρι από την κλοπή, έτσι όπως πετούσε στα “ουράνια”. Όταν όμως προσγειώθηκε διαπίστωσε ότι τα 50 ευρώ που είχε πάνω του, είχαν κάνει φτερά.

Με τον ίδιο τρόπο την έχουν πατήσει και αρκετοί ακόμα ηλικιωμένοι σε άλλα σημεία της Πάτρας, κυρίως στο κέντρο, με τις Ρομά να δρουν κατά ομάδες, στριμώχνοντας τους “παππούδες” που αιφνιδιάζονται και οι οποίοι αφού “απογειώνονται”, στην συνέχεια “προσγειώνονται” απότομα.

Πηγή