Πάτρα: Καταστήματα στα Ψηλαλώνια βοήθησαν στο να φτιαχτούν ράμπες στην πλατεία (pics)

Ένα έργο απαραίτητο στην περιοχή για την χωρίς εμπόδια αστική κινητικότητα των ατόμων ΑμεΑ

Από την στιγμή που η πολιτεία δεν έχει κάνει κάτι, οι καταστηματάρχες της πλατείας Υψηλών Αλωνίων, προχώρησαν σε πρωτοβουλία και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του τέως Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Ελλάδος, Γεράσιμου Φεσσιάν.

Έτσι, βοήθησαν στην δημιουργία των διαγραμμίσεων των ραμπών στις εισόδους της πλατείας που βρίσκονται κοντά στα καταστήματα τους και παράλληλα προχώρησαν στην τοποθέτηση πλαστικών κορύνων για να μην σταθμεύουν τα οχήματα στα σημεία αυτά, εμποδίζοντας τα άτομα με κινητικά προβλήματα να έχουν πρόσβαση.

Πρόκειται για τα καταστήματα Talks, Παναχαϊκόν και Queen τα οποία ο Γεράσιμος Φεσσιάν ευχαριστεί σε δημόσια ανάρτηση του στο facebook για την «κοινωνική ευαισθησία τους αλλά και την θέλησή τους, ώστε να υλοποιήσουμε στην όμορφη γειτονιά μας ένα απλό και συνάμα απαραίτητο έργο για την αστική κινητικότητα όλων μας χωρίς εμπόδια. Μακάρι να μας μιμηθούν υπεύθυνα οι υπεύθυνοι».

Πάτρα: Καταστήματα στα Ψηλαλώνια βοήθησαν στο να φτιαχτούν ράμπες  στην πλατεία (pics) Πάτρα: Καταστήματα στα Ψηλαλώνια βοήθησαν στο να φτιαχτούν ράμπες  στην πλατεία (pics) Πάτρα: Καταστήματα στα Ψηλαλώνια βοήθησαν στο να φτιαχτούν ράμπες  στην πλατεία (pics) Πάτρα: Καταστήματα στα Ψηλαλώνια βοήθησαν στο να φτιαχτούν ράμπες  στην πλατεία (pics) Πάτρα: Καταστήματα στα Ψηλαλώνια βοήθησαν στο να φτιαχτούν ράμπες  στην πλατεία (pics) Πάτρα: Καταστήματα στα Ψηλαλώνια βοήθησαν στο να φτιαχτούν ράμπες  στην πλατεία (pics) Πάτρα: Καταστήματα στα Ψηλαλώνια βοήθησαν στο να φτιαχτούν ράμπες  στην πλατεία (pics)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.