Πάτρα: Κλείνουν, ανοίγουν και αλλάζουν χέρια καφετέριες – Όλοι επιμένουν στην εστίαση

«Ανακατατάξεις» στο κέντρο, μέσα σε λίγα μέτρα απόσταση…

Συνεχείς ανακατατάξεις γίνονται στον χώρο της εστίασης, με άλλα μαγαζιά να ανοίγουν, άλλα να κλείνουν και άλλα να αλλάζουν χέρια, χωρίς όμως τίποτα από αυτά να αλλάζει τον κανόνα:

Η επιχειρηματικότητα στην Πάτρα τα χρόνια της κρίσης στηρίζεται στην εστίαση και στο τομέα των υπηρεσιών. Έτσι, το κατάστημα στο κάτω μέρος της Γεροκωστοπούλου που είχε κλείσει για ένα διάστημα, ανοίγει και πάλι μόνο που αντί για καφέ μπαρ, μετατρέπεται σε wine bar.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ανοίγει γνωστός τραγουδιστής της Πάτρας που το τελευταίο διάστημα εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον Βόλο. Εξάλλου, ένα ακόμα γνωστό καφέ που ήταν στο τέρμα της Βούρβαχη (“βλέπει” Μαιζώνος) και ήταν εδώ και πολλούς μήνες κλειστό, ανοίγει και αυτό.

Όπως έχουμε μάθει θα ανοίξει κάτι που θα σχετίζεται με καφέ και γρήγορο φαγητό. Τέλος, σε άλλο καφέ λίγα μέτρα πιο πέρα που βρίσκεται επί της οδού Μαιζώνος, κοντά στο δημαρχιακό μέγαρο ο ιδιοκτήτης πούλησε το μαγαζί του σε μία ομάδα τριών επιχειρηματιών.

Συμπερασματικά καφέ κλείνουν, καφέ ανοίγουν και όλοι επιμένουν στην εστίαση με τα καταστήματα να αλλάζουν απλά χέρια και επιγραφές.

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.