Πάτρα: Μετανάστες επιτέθηκαν σε Λιμενικό και τον τραυμάτισαν

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

H ανακοίνωση της Ένωσης

Καθημερινά σχεδόν είναι τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών, που επιχειρούν να μπουν στο λιμάνι και Λιμενικών, που προσπαθούν να τους αποτρέψουν.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος κατάγγειλε και νέο τραυματισμού Λιμενικού, τονίζοντας στην ανακοίνωσή τη: “Παρότι έδω και πολύ καιρό δηλώνουμε την ανησυχία μας για την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι της Πάτρας με τους παράτυπους μετανάστες, η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη.

Μια «χούφτα» λιμενικοί υπερβάλλουν εαυτόν και προσπαθούν να σταματήσουν καθημερινά τις ορδές των παράτυπων μεταναστών που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εισβάλλουν στον χώρο του ISPS του νέου Λιμένα Πάτρας.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά πρέπει να αναδείξουμε άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός που έλαβε χώρα στο Λιμάνι της Πάτρας με θύμα ένα Λιμενικό.

Συνάδελφος μας την 03-02-2018 και ενώ εκτελούσε εξωτερική Υπηρεσία κατά την διάρκεια αποτροπής μιας ολόκληρης ομάδας παράτυπων μεταναστών που προσπαθούσαν να εισέλθουν παράνομα στον χώρο του ISPS του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν με θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.Ευτυχώς μετά από λίγη ώρα βγήκε από το νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Η υπομονή των Συναδέλφων στο Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ εξαντλήθηκε «ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ»