Πάτρα: Μπαράζ κλοπών βενζίνης σε δίκυκλα – Αδειάζουν ντεπόζιτα

Πάτρα

Μέχρι και τη βενζίνη από τα δίκυκλα κλέβουν οι επιτήδειοι, αφήνοντας τους ιδιοκτήτες να ψάχνονται κάθε φορά γιατί το μηχανάκι τους δεν παίρνει μπρος.

Είναι ένα φαινόμενο που φυσικά δεν ήρθε τώρα στο προσκήνιο, αλλά εμφανίστηκε κι αυτό στα χρόνια της κρίσης. Μόνο που το τελευταίο διάστημα το κακό έχει παραγίνει.

Οι ιδιοκτήτες δικύκλων αφήνοντας το όχημά τους κοντά στο σπίτι τους, ξέρουν ότι έχουν αρκετές πιθανότητες να πέσουν θύματα κλεφτών που παραμονεύουν για να αδειάσουν το ντεπόζιτο των δικύκλων τους. 

Οι άγνωστοι δράστες που έχουν αναδείξει σε επιχείρηση την κλοπή βενζίνης, δεν δείχνουν από τις κινήσεις τους να ενδιαφέρονται τόσο για να πάρουν το όχημα, αλλά τα καύσιμα που έχει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις προάλλες γυναίκα ιδιοκτήτρια δικύκλου, πασχίζοντας επί ώρες να βάλει μπρος στο μηχανάκι της χωρίς να το καταφέρνει, τελικά αναγκάστηκε να το πάει στο συνεργείο για να δει τι έχει.

Όταν της είπαν ότι δεν έχει βενζίνη, καταλαβαίνετε πώς ένιωσε. Πάντως, αρκετοί Πατρινοί έχουν πέσει θύματα τέτοιου είδους κλοπής και η συμβουλή που τους έχουν δώσει στα πρατήρια καυσίμων είναι να βάζουν λιγότερη βενζίνη (δύο ή τρία ευρώ αντί για πέντε), προκειμένου έτσι να αποτρέψουν τους κλέφτες. Σκεφτείτε που έχουμε φτάσει…

Πηγή