Πάτρα: Πάνω από 15.000 ευρώ οι ζημιές στο Στάδιο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Πάτρα

Σε ένα ποσό που κυμαίνεται πάνω από 15.000 ευρώ ανέρχονται οι ζημιές που άφησαν πίσω τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην Πάτρα.

Τις ζημιές αυτές που προκλήθηκαν από τα επεισόδια, κατέγραψε αναλυτικά η διοικούσα επιτροπή του Σταδίου και στη συνέχεια τις έστειλε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στην ΕΠΟ.

Οι ζημιές αφορούν τρία συγκροτήματα τουαλετών, αντίστοιχους χώρους του βοηθητικού γηπέδου, τον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου και γενικότερα από όπου πέρασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού άφησαν το… ενθύμιο τους.

Η διοικούσα επιτροπή και ο Δήμος Πατρέων είναι γνωστό ότι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για την αναδιοργάνωση του Σταδίου και την αναβάθμιση του σε κάθε επίπεδο, γεγονός που σε μεγάλο βαθμό το έχουν πετύχει.

Από την άλλη δεν πρόκειται να αφήσουν το ζήτημα έτσι και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το ποσό, αφού σε άλλη περίπτωση το κόστος των εργασιών για την αποκατάστασή τους, θα πρέπει να το πληρώσει ο πατραϊκός λαός.

Πάντως, το φύλλο αγώνα καίει την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους οπαδούς της ομάδας της σχετικά με την πρόκληση των επεισοδίων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος θα αναλάβει να το πληρώσει ο Ολυμπιακός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός απολογήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια στην Πάτρα, με βάση τη διάταξη του πειθαρχικού κώδικα που μεταξύ άλλων προβλέπει την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών.

Πηγή