ΠΑΤΡΑ: Το πάρτι των Χουντικών στα Δεμένικα!

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Εχουν περάσει 51 χρόνια από τότε που ο Παπαδόπουλος και οι συν αυτώ έκαναν την… επανάστασή τους, φαίνεται όμως ότι το «Κίνημα» δεν έχει μόνο οπαδούς (σε προχωρημένη ηλικία) αλλά και… νεώτερους! Στα Δεμένικα όμως σε σπίτι παλιού χουντικού, γιόρτασαν… μετά βαϊων και κλάδων την «εθνική» επέτειο!

Γύρω στα 20 άτομα συμμετείχαν στο πάρτι των χουντικών το οποίο δόθηκε σε σπίτι οπαδού της «επταετίας»! Η γειτονιά… σηκώθηκε στο πόδι καθώς από τα ηχεία του σπιτιού ακουγόταν στην διαπασών η φωνή του Παπαδόπουλου αλλά και δημοτικά τραγούδια της εποχής! Μάλιστα φαίνεται πως είχαν προμηθευθεί και το cd που είχε κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα Espresso το περασμένο Σάββατο για να «διανθίσουν» ηχητικά το πάρτι με «ντοκουμέντα» της εποχής!

Οσο για τον χορό; Το δημοτικό… κυριαρχούσε και προφανώς και οι χοροί στο σαλόνι του σπιτιού του διοργανωτή του «χουντοπάρτι»!

Κάποιοι γείτονες τους έκαναν και παρατήρηση, απείλησαν δε ότι θα καλέσουν και το «100», όμως προφανώς θα έλαβαν απάντηση του τύπου «δημοκρατία έχουμε ότι θέλουμε ακούμε και κάνουμε»! Ποιος θα το περίμενε χουντικός να μιλά για δημοκρατία!

Στο μεταξύ εκείνη την ημέρα και το διαδίκτυο γέμισε με φωτογραφίες του Παπαδόπουλου, του Παττακού και των υπολοίπων συνταγματαρχών και στρατηγών! Και οι χρήστες του – οπαδοί της Χούντας, συνέκριναν εκείνη την εποχή με την σημερινή λέγοντας πως τότε… δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες, υπήρχε ασφάλεια και… είχαμε και λεφτά! Για να απαντούν  κάποιοι άλλοι πως «τότε δεν υπήρχε λόγος να έρθουν μετανάστες στην Ελλάδα και πως με τις «μαγκιές» των χουντικών… χάσαμε τη μισή Κύπρο»!

Πηγή