Οι Πατρινοί ετοιμάζουν και φέτος χαλάστρα στα ερωτευμένα ζευγαράκια, του Αγίου Βαλεντίνου!

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Στην πλατεία Γεωργίου

Όπως κάθε χρόνο, με αφορμή την 14η Φεβρουαρίου, οι απανταχού ερωτευμένοι της Πάτρας ετοιμάζονται να χαρούν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ως είθισται, το μενού θα έχει από λουλουδάκια και καρδούλες έως… αρκουδάκια και εσώρουχα, ανάλογα με τα οικονομικά του κάθε ερωτευμένου.

Στον αντίποδα τώρα, τα τελευταία χρόνια, μια ομάδα Πατρινών έχει βαλθεί να χαλάσει όλο αυτό το σκηνικό δημιουργώντας την εκδήλωση με τίτλο “Χαλάστρα στα ερωτευμένα ζευγαράκια”.

Σε αυτή ουσιαστικά οι διοργανωτές καλούν σε… μάζωξη στην πλατεία Γεωργίου για να χαλάσουν το γενικότερο κλίμα που θα επικρατεί εκείνο το βράδυ.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε στην εκδήλωση: “Ένα event που αν όλα πάνε καλά, θα είναι το απόλυτο “must be there” για τα μπακούρια, κάφρους και όλους αυτούς τέλοσπαντων που θέλουν να είναι μόνοι τους στις 14 Φεβρουαρίου ή πολύ απλά αγαπάνε όλο τον χρόνο και η “ξενόφερτη” γιορτή του άγιου των ερωτευμένων δεν λέει και τίποτα. Θα γίνει “χαλάστρα” σε αυτούς που αγκαλιάζονται και φιλιούνται ανεξέλεγκτα στους δρόμους της πόλης”.

 

Οι Πατρινοί ετοιμάζουν και φέτος χαλάστρα στα ερωτευμένα ζευγαράκια, του Αγίου Βαλεντίνου!

Πάντως, αν κρίνουμε από τις συμμετοχές που έχουν δηλωθεί στο facebook (έχουν ξεπεράσει τις 2.000) η πλατεία Γεωργίου θα έχει αρκετό κόσμο σε mood… Anti – valentine’s day.

Πηγή