Πρώτη μέρα υιοθεσίας ενήλικων αδέσποτων σκύλων στην Πάτρα (pics)

Πάτρα

Η πρώτη μέρα υιοθεσίας αποκλειστικά ενηλίκων σκύλων στην Πάτρα είναι γεγονός και αρκετοί φιλόζωοι έδωσαν το παρών.

Βρέθηκαν στη συνάντηση και γνώρισαν από κοντά τα διαθέσιμα προς υιοθεσία σκυλιά που περιμένουν την παντοτινή τους οικογένεια. Όλα τα σκυλιά δίνονται με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η θετική εκπαιδεύτρια του Mynewdog Positive Training – Θετική Εκπαίδευση για να λύσει όλες τις απορίες και να δώσει τα απαραίτητα εφόδια ώστε ο καθένας να αναπτύξει μια τέλεια σχέση με τον σκύλο που θα επιλέξει να κάνει μέλος της οικογένειάς του.

Μαζί με την Ζωή, την Αμελί, τη Ρόξυ, τον Coco, τη Φιόνα, τον Gift, την Ολίβια, τον Καρυοθραύστη και την Ιόλη είναι ευπρόσδεκτο και οποιοδήποτε άλλο αδέσποτο φιλοξενείται από εθελοντή και ψάχνει σπίτι, αρκεί να είναι κοινωνικό και να τα πάει καλά με ανθρώπους και άλλα ζώα.

Την προσπάθεια στηρίζουν οι “Μουσούδες για σπίτι” που εδώ και χρόνια ασχολούνται με την προώθηση αγγελιών αδέσποτων, το Happy Dog Pet Shop και η εθελόντρια Αριστέα Ψούνη.

Μαζί με τα σκυλάκια και τους φιλόζωους βρίσκονται οι Ζω.Ε.Σ και στον πάγκο τους θα μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις δράσεις τους που τώρα ξεκινάνε και στα σχολεία της Πάτρας. Η Ημέρα Υιοθεσίας Ενήλικων Σκυλιών είναι ένα πρότζεκτ στα πλαίσια του Jane Goodall’s Roots&Shoots Greece.