HealthWatch. Το έξυπνο ρολόι που σε παρακολουθεί και σκανάρει την κατάσταση της υγείας σου

Προϊόντα

Το Healthwatch αποτελεί πραγματικά μια επανάσταση που μπορεί να σου σώσει τη ζωή. Πρόκειται για ένα smartwatch υγείας. Εσύ απλώς το φοράς και αυτό μετράει μια σειρά από σημαντικούς δείκτες της υγείας σου.

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των παθήσεων, οφείλονται στον ανθυγιεινό σύγχρονο τρόπο ζωής. Στην σύγχρονή αρρώστια της εποχής που λέγεται καθιστική ζωή. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας το φαινόμενο της καθιστικής ζωής έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ρολόι γιατί είναι smartwatch. Είναι κάτι παrαπάνω από ένα απλό smartwatch γιατί είναι ταυτόχρονα και healthwatch

Αν είσαι άνω των 18 επιβάλλεται να έχεις αυτό το ρολόι

Τι νομίζεις ότι στα 18 και στα 20 είσαι πολύ μικρός για να παρακολουθείς την υγεία σου; Κάνεις μεγάλο λάθος. Πόσες φορές έχουμε ακούσει για πολύ νέους ανθρώπους και αθλητές που έχασαν τη ζωή τους αναπάντεχα από καρδιά ;Όλα τα προβλήματα υγείας δεν εμφανίζονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Εμείς συνήθως τα καταλαβαίνουμε ξαφνικά. Αυτά όμως προϋπάρχουν για πολλά χρόνια. Τα καταλαβαίνουμε ξαφνικά μέσω της εμφάνισης κάποιου πόνου ή κάποιας δυσλειτουργίας ή μέσω κάποιας τυχαίας ιατρικής εξέτασης. Το θέμα είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε προλάβει το πρόβλημα στην αρχή της εμφανίσής του. Τότε που δν υπήρχαν εμφανή σημάδια όπως πόνος. Το Healthwatch μπορεί να παίξει αυτόν ακριβώς το ρόλο. Το ρόλο του προστάτη μας που θα μας ειδοποιήσει και θα μας ταρακουνήσει για ένα “θεματάκι” όταν είναι στην πολύ αρχή.  Ένας σύμμαχός ζωής που θα μας ενημερώσει για το πρόβλημα πριν γίνει πραγματικό πρόβλημα.

Κάθε ενήλικας πρέπει να το έχει, αλλά όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο πιο επιβεβλημένο γίνεται!

H πρόληψη σώζει ζωές

Μπορεί πολλές φορές να κατηγορείς τους γιατρούς και να λες ότι άλλα σου λέει ο ένας και άλλα ο άλλος, υπάρχει όμως ένα πράγμα στο οποίο όλοι συμφωνούν. Ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Αναρωτιόμαστε συνέχεια πότε θα βρεθεί ένα φάρμακο για τον καρκίνο. Αυτό δε μπορεί κανείς να το προβλέψει. Σύμφωνα όμως με ειδικούς η νίκη του καρκίνου είναι πολύ πιο κοντά από ότι περιμένουμε.Πως ; Μα είναι απλό. Σσχεδόν όλοι οι καρκίνοι αν εντοπιστούν σε πολύ αρχικό στάδιο, θεραπεύονται με τις υπάρχουσες ιατρικές μεθόδους. Άρα το θέμα να μπορούσαμε να βρούμε ένα τρόπο, απλό, οικονομικό και εύκολα εφαρμόσιμο να εντοπίζουμε τους καρκίνους στην αρχή τους. Η λύση εδώ μπορεί να έρθει από τον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Έξυπνοι αλγόριθμοι θα αναλύουν εκατομμύρια δεδομένα στον οργανισμό μας και όταν χτυπάει κάποιο καμπανάκι θα μας στέλνουν για εξετάσεις.

Σκεφτείτε σε 15 χρόνια από τώρα όλοι οι άνθρωποι να φοράνε εξελιγμένα ρολόγια υγείας τα οποία θα αναλύουν και θα υπολογίζουν τα πάντα. Από πιθανότητες για καρκινικό όγκο μέχρι προβλήματα στο κυκλοφορικό.Θα είναι περίπου το τέλος των αρρωστιών, αφού θα έχει ανακαλυφθεί ο τρόπος με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ο κάθε άνθρωπος να γιατρεύει το πρόβλημα εν τη γενέσει

Για την ώρα δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες.

Τι μετράει ακριβώς το Healthwatch;

Το αυθεντικό HealthWatch που σας παρουσιάζουμε έχει τις εξής δυνατότητες

  • Μετράει την αρτηριακή σας πίεση και το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σας.
  • Μετράει την καρδιακή σας συχνότητα με ακρίβεια.
  • Μετράει τα βήματα και την απόσταση που διανύεται κάθε μέρα και τις θερμίδες που καίτε.
  • Μέτρηση ποιοτικών χαρακτηριστικών κατά τη διάρκεια του ύπνου
  • Εξαιρετικά ανθεκτικό και Αδιάβροχο. Ιδανικό να αντέχει στις ποιο ακραίες συνθήκες.
  • Ειδοποιήσεις και Κοινωνικά Δίκτυα. Μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις από το κινητό σας κατευθείαν στο HealthWatch, καθώς και να ελέγχετε εξ αποστάσεως την κάμερα του.
  • Healthwatch APP Συνδέεται με συσκευές IOS και Android μέσω της εφαρμογής του HealthWatch.

Ξεκίνησε μια νέα ζωή με το HealthWatch

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζεις αρτηριακή πίεση,παλμούς, επίπεδα οξυγόνου, θερμίδες κτλ;

Είναι πολύ σημαντικό γιατί αν δε ξέρεις σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι πως θα κάνεις αγώνα να βελτιώσεις την κατάσταση; Αν δε γνωρίζεις τα όρια σου πως θα τα ξεπεράσεις ;

Όταν κάθε μέρα βλέπεις τα στατιστικά της ημέρας σου, πόσα μέτρα ή χιλιόμετρα περπάτησες ,πόσες θερμίδες έκαψες  κτλ, μαθαίνεις να παλεύεις για το καλύτερο. Μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι πιο σωστά τη μέρα σου και τις δραστηριότητες σου. Βλέπεις τι αποδίδει και τι όχι, τι πρέπει να βελτιώσεις κτλ.

Όταν δεν έχεις ιδέα που βρίσκεσαι σωματικά και οργανικά, δεν κάνεις τίποτα να βελτιώσεις την κατάσταση, αφού όλα σου φαίνονται ίδια

HealthWatch: Ο φύλακας άγγελος σου και το βράδυ

O φύλακας άγγελος θα παρακολουθεί τα πάντα για σένα και όταν κοιμάσαι. Κοιμάσαι καλά; Πόσες ώρες πραγματικού ύπνου κάνεις; Μήπως κάνεις ρηχό υπνό. Πόσες φορές ξύπνησες ανεπαίσθητα κατά τη διάρκεια του ύπνου χωρίς να το καταλάβεις; Μήπως κάνει πολύ κακό ύπνο λόγω ροχαλητού, υπνικής άπνοιας και άλλων αιτίων ; Το HealthWatch θα σου αποκαλύψει όλα αυτά τα δεδομένα και άλλα περισσότερα κατά τη διάρκεια του ύπνου σου, που θα ξαφνιαστείς ευχάριστα.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση του

Ακόμα και μια γιαγιά 80 χρονών μπορεί να μάθει να το χρησιμοποιεί

 

Πόσο κοστίζει, επίσημη ιστοσελίδα παραγγελίας

To αυθεντικό Healthwatch πωλείται αποκλειστικά σε όλον τον κόσμο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας διανομής. Η τιμή του είναι στα 89€ το ένα αλλά υπάρχουν σημαντικές προσφορές για αγορά περισσότερων ρολογιών. Π.χ. αν είστε μία οικογένεια με 4 άτομα και θέλετε ένα HealthWatch για τον καθένα, μπορείτε να αγοράσετε 4 με κόστος μόλις 55€ ανά τεμάχιο. Υπάρχουν εκπτωτικές τιμές ακόμα και για αγορά 2 ρολογιών.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει η τιμή του. Αγοράζοντας το αυθεντικό από την επίσημη ιστοσελίδα είστε σίγουροι ότι θα πάρετε κάτι που θα δουλεύει και θα σας αλλάξει την ζωή. Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν σε ιστοσελίδες μαζικών πωλήσεων, διάφορα τέτοια ρολόγια απομιμήσεις. Προφανώς πρόκειται για πεταμένα λεφτά. ¨Ενα τέτοιο φτηνιάρικο ρολόι το πιο πιθανό είναι ότι είτε θα σας αναστατώσει και θα σας στείλει στο γιατρό χωρίς λόγο, είτε δε θα σας στείλει όταν υπάρχει πραγματικός λόγος

Για Ελλάδα και Κύπρο η επίσημη ιστοσελίδα για αγορά του αυθεντικού HealthWatch

Παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο

Αφήστε μια απάντηση