Η αντιρυτιδική κρέμα που κέρδισε τις Ελληνίδες – Η δύναμη 1000 μπέρι σε μια δόση κρέμας

Πρόκειται για την αντιρυτιδική κρέμα goji cream που κάνει θραύση σε όλη την Ευρώπη

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η Goji Cream σταματά τη διαδικασία της γήρανσης των κυττάρων και τα βοηθά στη λειτουργία τους.

Μια σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, καθώς η βεταΐνη που υπάρχει στη σύσταση της κρέμας, σχηματίζουν ένα βαρύ μόριο το οποίο έχει την ικανότητα να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος για το μέγιστο εφικτό αποτέλεσμα με τη Goji Cream.

ΤΑ ΩΡΙΜΑ ΓΚΟΤΖΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ:

  • τα 20 πιο πολύτιμα αμινοξέα
  • βιταμίνη C (500 φορές περισσότερο
    as compared to oranges)
  • βιταμίνη E
  • σίδηρο (15 φορές περισσότερο
    απ’ ότι στα μήλα)
  • σύμπλεγμα βιταμινών Β
  • βεταΐνη

Ποιος είναι ο κίνδυνος των ρυτίδων;

Οι ρυτίδες είναι ορατές πτυχές του δέρματος που αποτελούν το αποτέλεσμα έντονης δραστηριότητας των μυών του προσώπου της απώλειας ελαστικότητας, σφριγιλότητας και άλλων παραγόντων. Η ελαστικότητα ενισχύεται από τις ίνες κολλαγόνου του δέρματος και η σφριγιλότητα – από τα μόρια του υαλουρονικού οξέως που βρίσκονται ανάμεσα στις ίνες του κολλαγόνου.

Οι ρυτίδες εμποδίζουν τα αιμοφόρα αγγεία, επηρεάζοντας την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Έτσι το οξυγόνο δεν μπορεί να φτάσει στο δέρμα, νέες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους και οι παλιές γίνονται πιο βαθιές. Εάν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί, η διαδικασία δεν μπορεί να αποκατασταθεί.

Μέθοδοι αποτροπής των ρυτίδων: λοσιόν, μάσκες, Μπότοξ, ενέσεις, χημικά πίλινγκ και πλαστική χειρουργική. Οι τρεις τελευταίες μέθοδοι θεωρούνται οι πιο επικίνδυνες.

Δείτε περισσότερα για την αντιρυτιδική κρέμα goji cream και κάντε σήμερα την παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοσελίδα εδώ