Η κετογονική δίαιτα πηγαίνει σε άλλο επίπεδο

Προϊόντα

Το πιο πιθανόν είναι ότι θα έχετε ακούσει για την περίφημη κετογονική δίιατα. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν αδυνατίσει, με σκληρή δουλειά προσπάθεια και κετογονική δίαιτα. Μεταξύ αυτών και πολλοί διάσημοι στο εξωτερικό, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Σε αυτό το άρθρο δε θα σας παρουσιάσουμε απλά την κετογονική δίαιτα αλλά μια σύγχρονη εξέλιξη αυτής που πάει τα πράγματα σε άλλο επίπεδο. Κάποιοι ήδη μιλούν για την εποχή του τέλους του υπερβολικού βάρους.

Πάμε λίγο συνοπτικά να δούμε τι είναι η κετογονική δίαιτα για όσους δε γνωρίζουν και στη συνέχεια πάμε στο κερασάκι..

Τι είναι η κετογονική δίαιτα;

Η κετογονική δίαιτα είναι μια πολύ χαμηλή σε υδατάνθρακες διατροφή, πλούσια σε καλό λίπος, μέτρια σε πρωτεΐνη, που αρχικά σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1920 για ασθενείς με επιληψία. Ωστόσο, πιο πρόσφατα έγινε ευρύτερα γνωστή, με τους ερευνητές να διαπιστώνουν ότι η αποφυγή υδατανθράκων οδηγεί σε κέτωση. Τι σημαίνει αυτό: Είναι μια φυσιολογική μεταβολική κατάσταση κατά την οποία ο ανθρώπινος οργανισμός καίει λίπος για καύσιμο, αντί για γλυκόζη (υδατάνθρακες), και η οποία συμβάλει καλή λειτουργία του οργανισμού.

Οι κετόνες είναι ένα χημικό προϊόν της οξείδωσης του αποθηκευμένου λίπους. Όταν το σώμα έχει εξαντλήσει το γλυκογόνο στο συκώτι, παράγει κετόνες και χρησιμοποιεί ενέργεια από το λίπος που είναι αποθηκευμένο στα λιποκύτταρα, εφόσον ο οργανισμός προσλαμβάνει λιγότερες θερμίδες από όσες χρειάζεται.

Μοιάζει όμορφο και αποδεικνύεται απότελεσματικό. Ελαττώνεις δραματικά τους υδατάνθακες από τη διατροφή σου ( Γάλα και γιαούρτι,Φρούτα, λαχανικά, μέλι,Όσπρια, δημητριακά, ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι, πατάτα, καλαμπόκι) και από εκεί και πέρα τρως ότι άλλο θες…ναι και γλυκά και κρέας. Είναι τόσο απλό που κάναμε χρόνια να το ανακαλύψουμε.

Παρόλα αυτά δεν πετυχαίνουν όλοι με την κετογονική δίαιτα. Και αυτοί που χάνουν κιλά, πολλές φορές δε χάνουν όσα θα ήθελαν.Μια δίαιτα ακόμα και όταν δεν είναι σκληρή, ακόμα και όταν είναι τόσο στοχευμένη απαιτεί πάντα προσπάθεια και πείσμα.

Η εξέλιξη της κετογονικής δίαιτας κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα

Πρόσφατα οι επιστήμονες ανέπτυξαν ένα αναβράζων δισκίο που ενισχύει κατακόρυφα την κετογονική δίαιτα. Από τη μία μεγαλώνει την απώλεια βάρους και από την άλλη ελαχιστοποιεί την προσπάθεια από μέρους σας. Αυτό το αναβράζων δισκίο λέγεται keto guru και κάνει την κετογονική δίαιτα πολύ πιο αποτελεσματική και εύκολη

Το keto guru πωλείται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Απλώς δηλώνετε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία θα σας καλέσει στο τηλέφωνο ειδικός αντιπρόσωπος της εταιρείας για επιβεβαίωση των στοιχείων σας και αποστολή του προϊόντος. Σε αυτή τη φάση πριν του επιβεβαιώσετε την παραγγελία, θα σας κάνει ενημέρωση σχετικά με το προϊόν και θα σας λύσει κάθε απορία. Θα σας ενημερώσει για τον τρόπο χρήσης του keto guru, τη διάρκεια χρήσης ανάλογα με τα κιλά που θέλετε να χάσετε κ.α.

Παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο

Συνδυάστε δίαιτα Keto με το Keto guru

H κετογονική δίαιτα είναι μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και μέτρια επίπεδα υδατανθράκων. Διευκολύνει την απώλεια βάρους μετατρέποντας το λίπος του σώματός σας σε ενέργεια.

Το πλεονέκτημα της δίαιτας Keto είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε άφθονα νόστιμα τρόφιμα όπως κρέας, ψάρια, αυγά και τυρί – βασικά, τα πάντα που περιέχουν πολλά λιπαρά. Ωστόσο, θα πρέπει να σταματήσετε εντελώς να τρώτε υδατάνθρακες. Αυτό έχει σοβαρές συνέπειες όπως

  • Η έλλειψη ενέργειας
  • η ανάπτυξη της «κετοναγκίνης»
  • η κακή λειτουργία των εσωτερικών οργάνων σας

Γι ‘αυτό χρειαζόμαστε το Keto Guru! Δεν χρειάζεται να στερηθείτε τους υδατάνθρακες και να ανησυχείτε για την ευημερία σας.

Το Keto Guru προσφέρεται με τη μορφή αναβράζοντων δισκίων, τα οποία υποστηρίζουν το σώμα σας κατά τη διάρκεια της κέτωσης (όταν τα κύτταρα του σώματος σταματούν να λαμβάνουν επαρκείς ποσότητες υδατανθράκων). Τα ενεργά συστατικά του Keto Guru μειώνουν την κόπωση, βοηθούν στην αντιμετώπιση της απάθειας, εμποδίζουν την ανάπτυξη της «κετοναγκίνης» και αντισταθμίζουν τα μειονεκτήματα των υγιεινών ουσιών. Εάν πάρετε το Keto Gutu, μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες. Το πιο σημαντικό είναι να το κάνετε αυτό με μέτρο. Ο ενεργός τύπος που περιέχεται στο προϊόν επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους κατά 2-3 φορές χωρίς να επηρεάσει αρνητικά το σώμα σας.

Πως δουλεύει;

Όταν το σώμα σας σταματήσει να λαμβάνει τις απαιτούμενες ποσότητες υδατανθράκων, αρχίζει να χάνει ενέργεια και υπόκειται σε κέτωση. Το σώμα σας αρχίζει να καίει το δικό του λίπος για να πάρει την ενέργεια. Το υπερβολικό βάρος εξαφανίζεται αποκλειστικά λόγω της απώλειας λίπους. Οι μύες παραμένουν άθικτοι.

Η κέτωση αρχίζει μετά από 2 ή 3 εβδομάδες πιστής εφαρμογής της δίαιτας Keto. Εάν η διατροφή συμπληρώνεται με Keto Guru η διαδικασία ξεκινάει σε 45-50 λεπτά! Η ποσότητα των σωμάτων κετόνης αυξάνεται ακόμη και με την παρουσία υδατανθράκων στο σώμα σας και ο κίνδυνος παρενεργειών μειώνεται σημαντικά.

Χάνοντας βάρος με το Keto Guru = κάνετε όλο το σώμα σας πιο υγιές

Κατά τη διάρκεια της ενεργού απώλειας βάρους, το Keto Guru παρέχει στο σώμα σας όλες τις ουσιώδεις ουσίες και τα μικροστοιχεία. Αυτό βοηθά στην αποφυγή έλλειψης βιταμινών, ανεπάρκειας ασβεστίου και μαγνησίου και αφυδάτωσης, παρενέργειες οι οποίες δεν είναι σπάνιες όταν ένα άτομο είναι σε αυστηρή δίαιτα Κέτο.

Παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα με 50% έκπτωση

Το keto guru πωλείται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Απλώς δηλώνετε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία θα σας καλέσει στο τηλέφωνο ειδικός αντιπρόσωπος της εταιρείας για επιβεβαίωση των στοιχείων σας και αποστολή του προϊόντος. Σε αυτή τη φάση πριν του επιβεβαιώσετε την παραγγελία, θα σας κάνει ενημέρωση σχετικά με το προϊόν και θα σας λύσει κάθε απορία. Θα σας ενημερώσει για τον τρόπο χρήσης του keto guru, τη διάρκεια χρήσης ανάλογα με τα κιλά που θέλετε να χάσετε κ.α.

Παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο