Ηλεκτρική Βούρτσα Καθαρισμού – SPIN SCRUBBER

Προϊόντα

Ήρθε στην Ελλάδα και μπαίνει σε κάθε νοικοκυριό η  Ηλεκτρική Βούρτσα Καθαρισμού SPIN SCRUBBER

Τα 2 μεγάλα πλεονεκτήματα της είναι :

  • Καθαρίζετε με ευκολία και ξεκούραστα το σπίτι σας. Από τον καθαρισμό του μπάνιο μέχρι δύσκολα προσβάσιμα σημεία. τώρα τα πάντα γίνονται με ευκολία
  • Δεν έρχεστε σε άμεση επαφή με απορρυπαντικά τα οποία βλάπτουν και ταλαιπωρούν το δέρμα, επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος και ευνοούν την ανάπτυξη δερματικών μυκητιάσεων και άλλων δυσάρεστων καταστάσεων

Αξίζει να τη βάλετε στο σπίτι σας. Σε βάθος χρόνου θα σας γλυτώσει από 100αδες ώρες εργασίας ενώ θα έχει προστατεύσει και το δέρμα σας από την επιβάρυνση που του προκαλούν τα απορρυπαντικά και τα υγρά καθαρισμού.

Μάθετε περισσότερα για αυτήν την καινοτόμο ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού και παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα για την Ελλάδα εδώ

Περιγραφή

Πείτε τέλος στο ενοχλητικο και κουραστικο καθαρισμό του μπάνιου! Βρέχετε, τρίβετε πλακίδια, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις αρθρώσεις και σχεδόν πάντα θα υπάρχει κάποιος λεκές, που έχετε χάσει. Αφήστε τα βασανιστήρια στο παρελθόν! Ένα καθαρό μπάνιο με σχεδόν καμία προσπάθεια ισοδυναμεί με περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Τέλος των ενοχλητικών σφουγγαριών και απορρυπαντικών της κουζίνας, που στεγνώνουν το δέρμα σας!

Γνωρίστείτε με τη νέα ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού – SPIN SCRUBBER!

Χάρη στη λαβή επέκτασης θα παραμείνετε καθαροί και στεγνοί, δεν θα τεντώσετε τη μέση και την πλάτη σας, αλλά θα φτάσετε σε όλα τα δυσπρόσιτα μέρη.

Η βούρτσα αφαιρεί μούχλα, αποξηραμένο σαπούνι, σκουριασμένους λεκέδες, λεκέδες αποξηραμένου νερού και πολλές άλλες ακαθαρσίες.

Η ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού μπάνιου θα κάνει τη σκληρή δουλειά αντί για εσάς! Το αυτοκίνητο, η κουζίνα ή το μπάνιο, όλα θα λάμψουν με καθαρότητα!

Η κεφαλή με 3000 τρίχες για καθαρισμό περιστρέφεται έως και 300 σ.α.λ., έτσι ώστε ο καθαρισμός να είναι εύκολος και υψηλής ποιότητας.

Δείτε τι περιλαμβάνει όλο το σετ

Παραγγελία με 50% έκπτωση