Fresh-R. Καινοτόμος Φορητός Ψύκτης. Γεμισέ τον με παγωμένο νερό ή παγάκια και απόλαυσε δροσερό και υγιεινό αέρα

Προϊόντα

Μην υποφέρετε στη ζέστη πια. Η φορητή μονάδα ψύξης Fresh-R θα ψύξει τον αέρα γύρω σας οπουδήποτε και μόνο για μερικά σεντς την ημέρα.Το μόνο που έχετε ν κάνετε είναι να το φορτώσετε με παγωμένο νερό ή παγάκια.Η δεξαμενή νερού του μπορεί να κρατήσει έως και ώρες

Με αυτό το απίστευτα χαμηλό κόστος λειτουργίας θα εξοικονομήσετε άμεσα 100άδες ευρώ

Το Fresh-R ψύχει και υγραίνει και καθαρίζει τον αέρα γύρω σας. Αυτή η ελαφριά, συμπαγής μονάδα προσωπικής ψύξης συνδέεται σε οποιαδήποτε τυπική πρίζα ή θύρα USB και παρέχει φρέσκο, δροσερό και άνετο αέρα σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Παρακολουθώντας τηλεόραση, διαβάζοντας, δουλεύοντας στο γκαράζ, είτε πάτε για πικνίκ, κάμπινγκ ή σκάφος – Η προσωπική μονάδα ψύξης Fresh-R πηγαίνει εύκολα οπουδήποτε μαζί σας και όταν είστε εκτός σπιτιού.Αρκεί να την έχετε φορτισμένη ή να έχετε μαζί σας ένα power bank.

Συγκριτικά Πλεονεκτήματα με άλλες μεθόδους κλιματισμού

  • Είναι πολύ αποτελεσματικό στη ψύξη. Δροσίζει τον ζεστό αέρα και δε ανακυκλώνει απλώς ζεστό αέρα ρίχνοντάς τον πάνω σας όπως κάνουν οι ανεμιστήρες
  • Δεν δροσίζει απλώς τον αέρα αλλά τον καθαρίζει κιόλας. Διαθέτει φίλτρο το οποίο κατακρατά,σκόνη,τρίχες μικροοργανισμού και βακτήρια
  • Δε λειτουργεί με φρέον η άλλα χημικά και είναι ασφαλές για την υγεία. Σε αντίθεση με τα κλιματιστικά των οποίων η ελλιπής συντήρηση μπορεί να σας προκαλέσει τη νόσο των λεγεωνάριων
  • Δε χρειάζεται συντήρηση και επισκευές.
  • Σε αντίθεση με κλιματιστικά και ανεμιστήρες, δροσίζει ομοιόμορφα τον χώρο γύρω σας. Δεν κινδυνεύετε να πάθετε ψύξη, μυϊκούς πόνους κ.α.
  • Το κόστος λειτουργίας του είναι εξαιρετικά χαμηλό.Μόλις μερικά σεντς την ημέρα. Το κόστος λειτουργίας ενός κλιματιστικού μπορεί να σας οδηγήσει να πληρώνετε υπέρογκα πόσα για ρεύμα
  • Ζυγίζει μόλις 1 κιλό.Μπορείτε να το μετακινείτε παντού μέσα στο σπίτι ή να το παίρνετε μαζί σας στο γραφείο ή ακόμα και στη εξοχή.
  • Είναι εντελώς αθόρυβο
  • Λειτουργεί συμπληρωματικά και με άλλες μεθόδους κλιματισμού.
  • Είναι έξυπνο,καινοτόμο και φιλικό στο περιβάλλον

Παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο

Πως δουλεύει ο φορητός ψύκτης Fresh-R ?

Χρησιμοποιώντας τις αρχές της φύσης, αυτή η μικρή μονάδα ψυκτικού χώρου, χρησιμοποιεί ένα φίλτρο εξατμίσεως το οποίο απορροφά ζεστό, ξηρό, άβολο αέρα μετατρέποντάς το σε καθαρότερο και πιο δροσερό . Είναι εύκολο να λειτουργήσει: απλά προσθέστε νερό ή ακόμα και παγάκια, συνδέστε το, ρυθμίστε τον ενσωματωμένο ρυθμιστή θερμοκρασίας 3 ταχυτήτων, ανάψτε το και κάνετε τον προσωπικό σας χώρο πιο άνετο και αναζωογονητικό.

Δεν υπάρχει συμμετοχή φρέον, καθιστώντας το φιλικό προς το περιβάλλον.Μια ενεργειακά αποδοτική εναλλακτική λύση ψύξης για σπίτια, γραφεία, κατασκηνωτές, σκηνές, αίθρια, βεράντες, μπαλκόνια και πολλά άλλα. Τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους τρόπους κλιματισμού είναι πολλά

Ζυγίζοντας μόλις 1 κιλό ,με ένα μικρό αποτύπωμα 11,4 x 6,9 x 3 ιντσών, είναι εύκολο στη μεταφορά και τη χρήση οπουδήποτε θέλετε πιο άνετα δροσερό αέρα.

Αυτή η προσωπική μονάδα ψύξης μιμείται τη φύση, χρησιμοποιώντας την ίδια κύρια ισχύ και την αρχή της εξάτμισης του νερού χωρίς επιβλαβείς,  χημικές ουσίες. Η ενεργειακή του απόδοση είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα για το περιβάλλον. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ελεγχόμενο και ενεργειακά αποδοτικό νυχτερινό φως LED.

Φιλτράρει σκόνη,τρίχες, βακτήρια και μικροοργανισμούς, παρέχοντάς σας δροσερό και ταυτόχρονα υγιεινό αέρα

Το Fresh-R διαθέτει τεχνολογικά προηγμένο αισθητήρα κίνησης εγγύτητας

Το Fresh-R διαθέτει προηγμένο αισθητήρα κίνησης εγγύτητας που θα ελαττώσει ακόμα περισσότερο το λογαριασμό σας ρεύματος, σβήνοντας αυτόματα τη συσκευή όταν δεν χρησιμοποιείται.

Μετά από 2 λεπτά αδράνειας, ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης θα απενεργοποιήσει τη μονάδα Fresh-R, εξοικονομώντας ακόμη περισσότερα από το κόστος λειτουργίας αυτής της αποτελεσματικής μονάδας ψύξης.

Αν ακόμα ελπίζετε να μείνετε δροσεροί με έναν προσωπικό ανεμιστήρα, ήρθε η ώρα να αλλάξετε και να ζήσετε τη διαφορά με κόστος κατανάλωσης μόλις λίγα σεντς την ημέρα.

Πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσωπική μονάδα ψύξης Fresh-R;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fresh-R οπουδήποτε που έχει πρόσβαση είτε σε μια τυπική πρίζα είτε στη θύρα USB.

Αυτή η αθόρυβη προσωπική μονάδα χαμηλού προφίλ είναι ιδανική για γραφεία, γραφεία καθηγητών, μηχανικούς, συνεργεία, πάγκους εργασίας, αναγνωστήρια, ακόμη και για αίθρια και σκηνές . Ψύξτε τις περιοχές που ποτέ δεν θα μπορούσατε να κρυώσετε πριν, καυτές κουζίνες, κλειστές βεράντες, βεράντες, μπαλκόνια ή όπου θέλετε να χαλαρώσετε σε πιο δροσερό αέρα.

Η λειτουργία ήσυχου χειρισμού αυτής της προσωπικής μονάδας ψύξης χαμηλού προφίλ δεν θα ενοχλεί ποτέ την ανάγνωση, τη συγκέντρωση ή τον ύπνο. Αντικαθιστά παλιομοδίτικους, θορυβώδεις ανεμιστήρες που απλώς μετακινούν ζεστό αέρα γύρω  σας .

Εξατομικεύστε τον αέρα γύρω σας

Ακόμη και αν έχετε ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο ή κεντρικό κλιματισμό, το Fresh-R θα σας προσφέρει την απόλυτη προσωπική ψύξη, ενώ θα μειώσετε τους λογαριασμούς ενέργειας. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε συμπληρωματικά ή εναλλακτικά με το κλιματιστικό.

Γυρίστε το κλιματιστικό του χώρου κάτω ή κάτω, ανεβείτε τον θερμοστάτη στον κεντρικό αέρα ενώ κρατάτε τον προσωπικό σας χώρο δροσερό και άνετο με τον καθαρό αέρα του προσωπικού σας κλιματιστικού σταθμού. Γιατί να κλιματίζετε ένα ολόκληρο δωμάτιο ή σπίτι όταν είστε μόνο σε ένα σημείο, μαγειρεύοντας, διαβάζοντας, βλέποντας τηλεόραση ή ελέγχοντας τα κοινωνικά σας μέσα; Χρειάζεται μόνο νερό και μια πρίζα για να φέρετε μια δροσερή ατμόσφαιρα καθαρού αέρα οπουδήποτε και αν ζείτε, εργάζεστε ή ταξιδεύετε.

Αξίζει το Fresh-R ?

Το Fresh-R προσθέτει μια απίστευτη αξία με προσωπικό δροσερό χώρο σε προσιτή τιμή, χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που είναι φιλική προς το περιβάλλον, απαλλαγμένη από χημικά, ενώ λειτουργεί με τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Είναι ιδανικά σχεδιασμένο με ενσωματωμένο προηγμένο αισθητήρα κίνησης Proximity Motion, LED νυκτερινό φως, 3 ρυθμιστές ταχύτητας.

Είναι η επόμενη γενιά στην προσωπική ψύξη. Αγοράστε το Fresh-R για να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε αναποτελεσματικό φορητό ανεμιστήρα που κινείται γύρω από τον ζεστό αέρα και αρχίστε να απολαμβάνετε έναν δροσερό άνετο, χαλαρωτικό χώρο για δουλειά, χόμπι, παιχνίδια, ανάγνωση, παρακολούθηση τηλεόρασης ή ακόμη και μαγείρεμα.

Τιμή και παραγγελία

Μιλώντας για το αυθεντικό Fresh R θα το βρείτε αποκλειστικά μέσω της επίσημης εταιρείας διανομής. Πουθενά αλλού. Η τιμή του είναι 89 ευρώ το ένα, αλλά μπορείτε να παραγγείλετε παραπάνω – αν βέβαια κρίνετε ότι χρειάζεστε παραπάνω από ένα. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή του ενός πέφτει και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 53 ευρώ το ένα( για παραγγελία 5 αυθεντικών Fresh-R.

Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν παραγγείλετε 1 Fresh-R με κόστος 89 ευρώ η τιμή του είναι πολύ χαμηλή,αφού άμεσα θα γλυτώσετε 100 άδες ευρώ είτε γιατί θα σταματήσετε εντελώς να χρησιμοποιείτε κλιματιστικό και ανεμιστήρα είτε επειδή θα μειώσετε κατακόρυφα τη χρήση τους.

Για Ελλάδα και Κύπρο η επίσημη ιστοσελίδα για αγορά του αυθεντικού HealthWatch

H πληρωμή γίνεται είτε με κάρτα είτε με paypal. H ιστοσελίδα διαθέτει κρυπτογράφηση και είναι 100% ασφαλής για ηλεκτρονικές συναλλαγές

Παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο

 

Αφήστε μια απάντηση