Mosquitron: Η φονική μηχανή για κουνούπια και μύγες

Προϊόντα

H συσκευή mosquitron είναι η καλύτερη λύση για να απαλλαγούμε από κουνούπια και μύγες, αλλά και από κάθε είδους ιπτάμενα έντομα, αυτό το καλοκαίρι. Εντελώς αθόρυβη και απολύτως ασφαλής για την υγεία μας, σε αντίθεση με τα χημικά σπρέι ψεκασμού. Δουλεύει για εσάς χωρίς να κάνετε τίποτα. Δε χρειάζεται ούτε να βαράτε μύγες ούτε να κυνηγάτε κουνούπια

Πως δουλεύει το Mosquitron;

Είναι ένας μικρός συλλέκτης που προσελκύει τα έντομα που βρίσκονται κοντά. εκπέμποντας υπεριώδη ακτινοβολία. Τα έντομα αναρροφώνται από τη συσκευή χάρις στον εντελώς αθόρυβο εσωτερικό ανεμιστήρα. Πέφτουν στο κάτω μέρος του συλλέκτη, όπου εκεί πεθαίνουν μέσα σε μερικές ώρες η και περισσότερο λόγω αφυδάτωσης. Τότε μπορείτε να το ξεβιδώσετε και να το αδειάσετε. Λειτουργεί σε μια πρίζα USB, έτσι σας εξοικονομεί χρόνο για να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες και να βρείτε μια πρίζα. Δεν λειτουργεί μόνο σε κουνούπια, όπως υποδεικνύεται από το όνομα, αλλά σε όλα τα ιπτάμενα έντομα.  Αυτό που μας νοιάζει στην Κύπρο περισσότερο να καταπολεμήσουμε είναι οι μύγες και τα κουνούπια.

Δείτε το βίντεο

Μάθετε περισσότερα για τη συσκευή και αγοράστε την από την επίσημη ιστοσελίδα εδώ

Γιατί κάθε Κυπριακή Οικογένεια πρέπει να έχει το mosquitron

Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται έκρηξη πληθυσμού της γνωστής οικιακής μύγας και των κουνουπιών. Σε αυτό έχει συμβάλλει ο σχετικά ζεστός χειμώνας που περάσαμε, με λίγα χιόνια και πολλές βροχές.Με το που θα σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία άνω των 25 βαθμών αναμένεται και η πληθυσμιακή εξάπλωση αυτών των εντόμων. Το σίγουρο είναι κάθε καλοκαίρι θα έχουμε μύγες και κουνούπια. Αυτά τα έντομα εκτός από άκρως ενοχλητικά είναι και επικίνδυνα για την υγεία μας. Δυστυχώς όμως επειδή είναι πολύ κοινά στην Κύπρο και μέρος της καθημερινότητάς μας, έχουμε συμβιβαστεί να ζούμε μαζί τους και να θεωρούμε ότι δεν τρέχει τίποτα. Δεν είναι όμως έτσι…

Τι θα συμβεί αν μια μύγα ακουμπήσει το φαγητό σας;

Στην πραγματικότητα τρώει και φτύνει στο πιάτο σας

Όπου ζει ο άνθρωπος, υπάρχουν σκουπίδια. Και όπου υπάρχουν σκουπίδια, υπάρχουν και μύγες. Πολλές φορές οι μύγες μπερδεύουν το φαγητό μας με τα σκουπίδια, και πηγαίνουν και κάθονται πάνω του.
Παρόλο που τις περισσότερες φορές η αντίδραση μας είναι να τις απομακρύνουμε με το χέρι μας και να συνεχίσουμε το φαγητό μας, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε.

«Όταν οι μύγες ακουμπάνε το φαγητό μας, δεν ψάχνουν ένα μέρος για να ξαποστάσουν, αλλά συνήθως τρώνε ένα μέρος του», σύμφωνα με τον καθηγητή του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Robert DeSalle.

Οι μύγες δεν τρώνε με τον ίδιο τρόπο που τρώνε οι άνθρωποι. Ακολουθούν μια διαδικασία κατά την οποία φτύνουν και ρουφάνε τροφή. Για παράδειγμα οι αλογόμυγες, αντί για στόμα έχουν κάτι σαν σφουγγάρι που απορροφά την υγρασία από τα τρόφιμα. Όταν αυτά είναι πολύ στεγνά, η μύγα φτύνει πεπτικά ένζυμα για να μαλακώσει την τροφή.

Το πρόβλημα όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Οι μύγες μεταφέρουν πολλά βακτήρια που κουβαλάνε στα πόδια και το στόμα τους, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό ότι θα μολύνουν το φαγητό σας.

Οι μύγες στο σπίτι είναι συχνό φαινόμενο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι μύγες είναι έντομα υγειονομικής σημασίας και επειδή πετάνε μπορούν πολύ εύκολα να εισβάλουν μέσα στο σπίτι από ανοιχτές πόρτες και παράθυρα. Αυτό που αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι είναι πως οι μύγες τους προκαλούν όχληση με την παρουσία τους στο σπίτι. Το κυριότερο όμως είναι ότι οι μύγες μεταφέρουν ιούς, παθογόνα πρωτόζωα και βακτήρια στις επιφάνειες που κάθονται. Τα παθογόνα αυτά μικρόβια είναι ικανά να μολύνουν τα τρόφιμα και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες στους ανθρώπους και τα κατοικίδια όπως διάρροια, τροφική δηλητηρίαση και διάφορες άλλες λοιμώξεις.

Κουνούπι «τίγρης», σαρώνει μέσα στη μέρα και αυξάνεται επικίνδυνα ο πληθυσμός του στην Κύπρο

Όσο περνάνε τα χρόνια προσαρμόζεται στις συνθήκες της χώρας

Όλοι είδαμε τον τελευταίο χρόνο τις τραγικές συνέπειες του ιού του δυτικού Νείλου που μεταδίδεται συνήθως από μολυσμένα κουνούπια. Πλέον μιλάμε για θέμα προστασίας τους εαυτούς μας και της οικογένειας μας και όχι για απλά κουνουπάκια που μας τσιμπάνε το βράδυ και μας χαλάνε τον ύπνο

Εγγυημένη προστασία με το mosquitron

Δε γίνεται να εξαφανίσουμε εντελώς τα έντομα . Με τη συσκευή mosquitron μπορούμε όμως να περιορίσουμε δραστικά την εξάπλωση του πληθυσμού τους. Αυτό σημαίνει ότι ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες να μα υποστούμε ενόχληση, τσιμπήματα, μολύνσεις και μεταδόσεις ιών. Συνίσταται ανεπιφύλακτα να μπει σε κάθε σπίτι.

Τρόποι χρήσης της συσκευής

Καταρχήν είναι φορητή συσκευή. Μεταφέρεται εύκολα και το τοποθετείτε όπου θέλετε. Είτε μέσα στο σπίτι είτε στην αυλή είτε στη βεράντα. Αν δεν έχετε καθόλου έντομα μέσα στο σπίτι , μπορείτε να το βάλετε στη βεράντα ή στην αυλή. Τα έντομα της βεράντας και της αυλής είναι τα πρώτα που θα επιχειρήσουν να μπουν να στο σπίτι σας.

Η συσκευή έχει υποδοχή usb. Το φορτίζεται και κάνετε τη δουλειά σας…Ή μάλλον την κάνει αυτό για εσάς. Δε λειτουργεί με μπαταρίες! Το αδειάζεται από τα νεκρά έντομα όσο συχνά θέλετε. Αναλόγως τι ψαριές που πιάνετε…

Το mosquitron στην Κύπρο, τιμή και επίσημη ιστοσελίδα πώλησης

Η τιμή του είναι 89€. Φαίνεται μεγάλη με την πρώτη ματιά, αλλά μιλάμε για το αυθεντικό mosquitron. Σε περίπτωση που βρείτε παρόμοιες συσκευές σε ιστοσελίδες μαζικών πωλήσεων, να είστε πολύ προσεκτικοί. Ειδικά όταν τις πουλάνε φθηνά, πρόκειται για απομιμήσεις που δε δουλεύουν όπως πρέπει και θα πετάξετε τα λεφτά σας.

Το αυθεντικό mosquitron διακινείται παγκοσμίως αποκλειστικά, από την επίσημη ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας hyperstech.com

Εκεί θα βρείτε και προσφορές για παραγγελία περισσότερων της μίας συσκευής. Ενδεικτικά μπορείτε να αγοράσετε 5 συσκευές με 53 ευρώ ανά συσκευή. Σε κάθε περίπτωση πληρώνετε ηλεκτρονικά μέσω κάρτας ή paypal! Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και παραλαμβάνετε το προϊόν σπίτι σας μέσα σε λίγες μέρες

Μάθετε περισσότερα για τη συσκευή και αγοράστε την από την επίσημη ιστοσελίδα εδώ

Αφήστε μια απάντηση