nicozero - ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή ντοπαμίνης στον οργανισμό

Nicozero: Το σπρέι διακοπής καπνίσματος που κάνει θραύση

Προϊόντα

Επιτέλους το nicozero ήρθε και στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια μέθοδος διακοπής καπνίσματος που δεν έχει προηγούμενο και ήδη τα πρώτα στοιχεία είναι εξαιρετικά θετικά. Δεν πρόκειται για υποκατάστατο νικοτίνης ,  αλλά για ένα 100% φυσικό σπρέι που έχει σαν στόχο να δώσει στον εγκέφαλο σας αυτό που θέλει, χωρίς να του δίνει καθόλου νικοτίνη ή άλλες βλαβερές ουσίες. Στην ουσία ξεγελάει τον εγκέφαλο σας , πράγμα που οδηγεί σε εύκολη διακοπή καπνίσματος, χωρίς υποτροπές και χωρίς σύνδρομο στέρησης

Πως ακριβώς λειτουργεί το Nicozero;

Για να καταλάβετε ποιο είναι το σημείο κλειδί στη λειτουργία σου Nicozero πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι συμβαίνει στον εγκέφαλο σας όταν καπνίζετε.

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο σου όταν καπνίζεις; To επικίνδυνο παιχνίδι της νικοτίνης με την ντοπαμίνη

Η ντοπαμίνη είναι η ορμόνη της χαράς και της ευφορίας, ή ορμόνη που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Ο εγκέφαλος μας έχει μάθει να την εκκρίνει με φυσικο τρόπο. Όταν καπνίζεις και βάζεις στον οργανισμό σου νικοτίνη, ενεργοποιείται αυτομάτως από τον εγκέφαλο σου η έκκριση ντοπαμίνης. Το κάπνισμά δηλαδή είναι και μία τεχνητή μέθοδος αύξησης των επιπέδων ντοπαμίνης στον οργανισμό. Σταδιακά ο εγκέφαλος σου μειώνει όλο και περισσότερο την έκκριση ντοπαμίνης με φυσικό τρόπο και μαθαίνει να εκκρίνει ντοπαμίνη, μόνο τεχνητά, δηλαδή μόνο όταν του δίνεις νικοτίνη. Δηλαδή μόνο όταν καπνίζεις. Έτσι καταλήγεις να νιώθεις καλά, μόνο όταν καπνίζεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που όταν σταματάς το κάπνισμα νιώθεις άσχημα ψυχολογικά και σε κυριεύει το αίσθημα της απαισιοδοξίας. Αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ ντοπαμίνης και νικοτίνης είναι ένας μαύρος φαύλος κύκλος που πρέπει να σπάσεις και να μάθεις τον εγκέφαλο σου ξανά από την αρχή να παράγει ντοπαμίνη με φυσικό τρόπο.

Σε αυτό εδώ το σημείο έρχεται το Nicozero

Είναι σχεδιασμένο ακριβώς για να σπάσει αυτόν τον μαύρο φαύλο κύκλο. Αυτό το σπρέι μεταξύ άλλων θα βοηθήσει τον εγκέφαλο σου να μάθει να παράγει ξανά ντοπαμίνη με φυσικό τρόπο. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνουν τα υποκατάστατα νικοτίνης, όπως τσίχλες κτλ που απλώς συντηρούν και ανατροφοδοτούν τον φαύλο κύκλο μεταξύ ντοπαμίνης και νικοτίνης.

Nicozero vs συμβατικά μέσα διακοπής καπνίσματος. Σε τι διαφέρουν ;

O κύριος λόγος που αποτυγχάνουν τα υποκατάστατα νικοτίνης είναι ακριβώς ότι πρόκειται για υποκατάστατα νικοτίνης. Είναι δηλαδή κάποιος εξαρτημένος από αυτήν την άκρως εθιστική ουσία και συνεχίζει να την λαμβάνει ως υποκατάστατο,μέσω αυτοκόλλητων ή τσίχλας, ενώ υποτίθεται έχει διακόψει το κάπνισμα.

Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ο χρήστης εξαντλείτε ψυχικά.Βρίσκεστε σε ένα συνεχή αγώνα δρόμου για πολλές μέρες και εβδομάδες που τον κουράζει. Βρίσκεται σε μια μέση κατάσταση από την οποία είναι δύσκολο να απεμπλακεί. Από τη μία δεν καπνίζει, νιώθει ότι κάτι του λείπει, βιώνει κάποια συμπτώματα στέρησης, είναι δυσαρεστημένος. Από την άλλη συνεχίζει να λαμβάνει την ουσία στην οποία είναι εθισμένος και που του προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα.

Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο που δεν οδηγεί πουθενά με τον χρήστη να εγκαταλείπει την προσπάθεια και να επιστρέφει στο κανονικό κάπνισμα.

Ο πιο επιτυχημένος και αποτελεσματικός τρόπος διακοπής του καπνίσματος παγκοσμίως είναι το λεγόμενο κόψιμο «μαχαίρι». Αυτό σημαίνει με τη μία , αφήνεις εντελώς το τσιγάρο πίσω σου για πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη. Ακούγεται δύσκολο γιατί έρχονται τα συμπτώματα της στέρησης αμέσως στο μέγιστο βαθμό.

Η νικοτίνη φεύγει όμως το σύνδρομο στέρησης παραμένει

Το καλό είναι ότι η νικοτίνη φεύγει από τον οργανισμό μέσα σε  2 με 5 μέρες . Όμως δε ξεμπερδεύετε εκεί. Πολλοί καπνιστές συνεχίζουν να υποφέρουν για μήνες από σύνδρομο στέρησης,  επειδή ο εγκέφαλος του πλέον δε γνωρίζει πως να παράγει ντοπαμίνη δίχως νικοτίνη.Επιπλέον υπάρχουν άλλα υποπροϊόντα της νικοτίνης όπως η κοτινίνη που παραμένει στον οργανισμό ακόμα και για έναν μήνα.Από την άλλη το συστηματικό κάπνισμα έχει δημιουργήσει στον εγκέφαλό σας νευρώνες με αποκλειστικό σκοπό να απορροφούν τη νικοτίνη.

Μπορεί να χρειαστεί να περάσουν μήνες για να καταστραφούν αυτοί οι άχρηστοι νευρώνες.Όλο αυτό το μεγάλο διάστημα από την πρώτη ώρα χωρίς τσιγάρο μέχρι και μήνες μετά, ένας άνθρωπος μπορεί να βιώνει μεγαλύτερα ή μικρότερα συμπτώματα στέρησης. Όλο αυτό το διάστημα είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και εκεί συμβαίνει το 98% των υποτροπών

Εδώ έρχεται το Nicozero να παίξει τον καθοριστικό ρόλο του.Να καθαρίσει τον οργανισμό και να σας βοηθήσει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της νικοτίνης.Δεν πρόκειται για υποκατάστατο νικοτίνης αλλά για εχθρό της νικοτίνης.

Τέλος το Nicozero σε αντίθεση με τα υποκατάστατα νικοτίνης, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και όταν καπνίζετε, αφού δεν περιέχει νικοτίνη, ούτε άλλες χημικές ουσίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παραγγείλετε το Nicozero ακόμα και αν δε νιώθετε 100% έτοιμοι ότι θέλετε να κόψετε το κάπνισμα και να το δοκιμάσετε σιγά σιγά χωρίς άγχος και αίσθημα βιασύνης. Αντιθέτως όταν κάνετε χρήση υποκατάστατων νικοτίνης όπως τσίχλες,αυτοκόλλητα κτλ απαγορεύεται να καπνίζετε καθώς υπάρχει κίνδυνος να πάθετε νικοτινίαση.

Η ζωή χωρίς τσιγάρο είναι πιο ωραία

Είναι αναρίθμητοι οι λόγοι που έχει κανείς για να κόψει το κάπνισμα και ούτε ένας για να το συνεχίσει. Όλοι μπορούν να το καταφέρουν ακόμα και αυτοί που το θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο. Για πολλούς ανθρώπους δεν είναι εύκολο ενώ άλλοι νομίζουν ότι είναι εύκολο, δεν προετοιμάζονται καλά και στην πορεία αποτυγχάνουν. Χρειάζεται πίστη και προσήλωση στον στόχο για να τα καταφέρεις, αλλά επίσης χρειάζεται και η κατάλληλη τεχνική μέθοδος και η σωστή τακτική.

Ο κόπος και η προσπάθεια αξίζουν και με το παραπάνω.Δεν είναι ότι απλώς θα βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου αλλά ότι θα αποκτήσεις μια εντελώς καινούρια διαφορετική ζωή χωρίς τσιγάρο. Η ζωή είναι πολύ ωραία και μικρή για να τη ζήσεις ως καπνιστής. Αν αποφασίσεις να ζήσεις ως μη καπνιστής θα κερδίσεις χρόνια ζωής αλλά και ποιότητα στη ζωή σου. Αυτό είναι και το πιο σημανικό πέρα από τα 100άδες ευρώ που θα γλυτώνεις κάθε μήνα

Oδηγίες χρήσης του προϊόντος

To Nicozero είναι ένα 100% φυσικό προϊόν και δεν έχει παρενέργειες. Μπορεί να το πάρει ο καθένας ακόμα και αν συνεχίζει να καπνίζει. Είναι ένα premium προϊόν διακοπής καπνίσματος και πωλείται μόνο διαδικτυακά.

Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν βάσει των οδηγιών χρήσης που θα πάρετε. Μόλις δηλώσετε ότι θέλετε να το παραγγείλετε, θα σας καλέσει εκπρόσωπος της εταιρείας για επιβεβαίωση της παραγγελίας, συμβουλές και εξατομικευμένες οδηγίες χρήσης βάσει των δικών σας αναγκών

Περίληψη
product image
Βαθμολογία συντάκτη
1star1star1star1star1star
Βαθμολογία Χρηστών
5 based on 2 votes
Brand Name
Nicozero
Όνομα προϊόντος
Nicozero - διακοπή καπνίσματος χωρίς σύνδρομο στέρησης
Τιμή
EUR 39
Διαθεσιμότητα
Available in Stock