nikostop antistress για διακοπή καπνίσματος

Nikostop Antistress θα σε κάνει να σιχαθείς το κάπνισμα

Προϊόντα

To Nikostop Antistress αποτελεί κορυφαία και ασφαλή μέθοδο για διακοπή του καπνίσματος. Ο χρήστης λαμβάνει τις σταγόνες σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Δεν πρόκειται για υποκατάστατο της νικοτίνης και για αυτό δε μοιάζει καθόλου με τα συμβατικά μέσα διακοπής καπνίσματος. Είναι κάτι εντελώς καινοτόμο και επαναστατικό, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσει όποιος θέλει να κόψει μια για πάντα το τσιγάρο.

Ενημέρωση:Το nikostop antistress έγινε nicozero και πλέον κυκλοφορεί σε μορφή σπρέι. Δείτε το εδώ

Τι θα σου προσφέρει το Nikostop Antistress;

Με μόλις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα καταφέρεις να απαλλαγείς μόνιμα από την καταστροφική εθιστική συνήθεια του καπνίσματος. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό θα τα καταφέρεις χωρίς ξεσπάσματα οργή,άγχος και εντάσεις. Το Nikostop Antistress είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει ακόμα και τους πιο μανιώδεις καπνιστές, οπότε σκεφτείτε τι αποτελέσματα μπορεί να έχει σε έναν μέσο καπνιστή.

 • Θα σου δώσει μία εύκολη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων στέρησης της νικοτίνης
 • Θα συμβάλλει στον γρήγορο καθαρισμό του οργανισμού σου από τις ουσίες του τσιγάρου όπως νικοτίνη,πίσσα και πολλές άλλες.Είναι σημαντικό από πολύ νωρίς να φύγει όλη η νικοτίνη απο τον οργανισμό, ώστε να εκδηλωθούν μόνο ελάχιστα συμπτώματα στέρησης.
 • Εκτός από την υγεία σας η οποία θα ανέβει σε άλλο επίπεδο, αυτό το προϊόν θα συμβάλλει στην αύξηση της συγκέντρωσης. Πολλοί καπνιστές υποτροπιάζουν πολύ γρήγορα γιατί “χωρίς τσιγάρο” δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν. Αυτό έχει ως συνέπεια να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη δουλειά τους η και στην καθημερινότητά του, με αποτέλεσμα να βλέπουν την επιστροφή στο κάπνισμα ως μία λυτρωτική λύση.
 • Με το nikostop o οργανισμός σας θα αποκατασταθεί πολύ γρήγορα.Θα κοιμάστε πολύ ευχάριστα, σαν μικρό παιδί.
 • Στο τέλος μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, θα έχετε σιχαθεί εντελώς το τσιγάρο. Ο οργανισμός σας θα έχει βρει τις ισορροπίες του και θα είστε χαρούμενοι, χωρίς να νιώθετε ότι σας λείπει κάτι.Θα είστε ένας καινούριος άνθρωπος με όρεξη και πολύ ενέργεια.

Nikostop Antistress vs συμβατικά μέσα διακοπής καπνίσματος

τα υποκατάστατα νικοτίνης συνήθως αποτελούν μια αναποτελεσματική μέθοδο διακοπής του καπνίσματος

O κύριος λόγος που αποτυγχάνουν τα υποκατάστατα νικοτίνης είναι ακριβώς ότι πρόκειται για υποκατάστατα νικοτίνης. Είναι δηλαδή κάποιος εξαρτημένος από αυτήν την άκρως εθιστική ουσία και συνεχίζει να την λαμβάνει ως υποκατάστατο,μέσω αυτοκόλλητων ή τσίχλας, ενώ υποτίθεται έχει διακόψει το κάπνισμα. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ο χρήστης εξαντλείτε ψυχικά.Βρίσκεστε σε ένα συνεχή αγώνα δρόμου για πολλές μέρες και εβδομάδες που τον κουράζει. Βρίσκεται σε μια μέση κατάσταση από την οποία είναι δύσκολο να απεμπλακεί. Από τη μία δεν καπνίζει, νιώθει ότι κάτι του λείπει, βιώνει κάποια συμπτώματα στέρησης, είναι δυσαρεστημένος. Από την άλλη συνεχίζει να λαμβάνει την ουσία στην οποία είναι εθισμένος και που του προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα. Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο που δεν οδηγεί πουθενά με τον χρήστη να εγκαταλείπει την προσπάθεια και να επιστρέφει στο κανονικό κάπνισμα.

Ο πιο επιτυχημένος και αποτελεσματικός τρόπος διακοπής του καπνίσματος παγκοσμίως είναι το λεγόμενο κόψιμο “μαχαίρι”. Αυτό σημαίνει με τη μία , αφήνεις εντελώς το τσιγάρο πίσω σου για πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη. Ακούγεται δύσκολο γιατί έρχονται τα συμπτώματα της στέρησης αμέσως στο μέγιστο βαθμό.Το καλό είναι ότι εξαφανίζονται πολύ γρήγορα.Από τις πρώτες 2 με 5 μέρες η νικοτίνη θα έχει φύγει από τον οργανισμό. Όμως δε ξεμπερδεύετε εκεί.Υπάρχουν άλλα υποπροϊόντα της νικοτίνης όπως η κοτινίνη που παραμένει στον οργανισμό ακόμα και για έναν μήνα.Από την άλλη το συστηματικό κάπνισμα έχει δημιουργήσει στον εγκέφαλό σας νευρώνες με αποκλειστικό σκοπό να απορροφούν τη νικοτίνη.Μπορεί να χρειαστεί να περάσουν μήνες για να καταστραφούν αυτοί οι άχρηστοι νευρώνες.Όλο αυτό το μεγάλο διάστημα από την πρώτη ώρα χωρίς τσιγάρο μέχρι και μήνες μετά ένας άνθρωπος μπορεί να βιώνει μεγαλύτερα ή μικρότερα συμπτώματα στέρησης.

Εδώ έρχεται το nikostop antistress να παίξει τον καθοριστικό ρόλο του.Να καθαρίσει τον οργανισμό και να σας βοηθήσει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της νικοτίνης.Δεν πρόκειται για υποκατάστατο νικοτίνης αλλά για εχθρό της νικοτίνης.

Οι ολέθριες συνέπειες του καπνίσματος

Τις τελευταίες δεκαετίες μόνο μάθαμε χάρις στην επιστήμη πόσο καταστροφικό είναι το κάπνισμα.Δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο είχαν ήδη εθιστεί σε αυτήν τη βλαβερή συνήθεια, ενώ το κάπνισμα σαν πράξη είχε ήδη γίνει κοινωνικά αποδεκτό.Από την άλλη, οι βιομηχανίες καπνού και τα οικονομικά συμφέροντα που σχετίζονται με αυτές είχαν ήδη απλώσει τα πλοκάμια τους παντού. Η καταστολή του καπνίσματος έχει γίνει ήδη ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα σε κοινωνικό επίπεδο. Το ίδιο συμβαίνει και σε ατομικό επίπεδο αφού η νικοτίνη θεωρείται εξαιρετικά εθιστική ουσία.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ανακαλύπτουμε τις ολέθριες συνέπειες του καπνίσματος. Ακόμα και του παθητικού. Τα προηγούμενα χρόνια όλο το βάρος των ερευνών για τις συνέπειες του καπνίσματος εστιάστηκε κυρίως στα καρδιολογικά και πνευμονολογικά προβλήματα. Ήδη τώρα γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που έχει το κάπνισμα στη ψυχολογία και σιγά σιγά με την εξέλιξη των νευροεπιστημών και της εγκεφαλολογίας ανακαλύπτουμε τις επιπτώσεις στον ίδιο τον εγκέφαλο. Σύμφωνα με μία έρευνα ακόμα και το παθητικό κάπνισμα μειώνει το δείκτη νοημοσύνης στα παιδιά κατά 7 μονάδες. Σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει το ενεργητικό κάπνισμα.

Nikostop Antistress Συστατικά

Όπως γράψαμε και στην αρχή το προϊόν αυτό περιέχει μόνο φυσικά συστατικά.Δεν είναι φάρμακο και δε θα το βρείτε στα φαρμακεία.Όπως θα δείτε όλα τα συστατικά του είναι προσεκτικά επιλεγμένα από την ερευνητική ομάδα που το δημιούργησε.Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα τα συστατικά του είναι εδώ για να παίξουν έναν ρόλο.

 1. Βιταμίνες Β1 + Β3: Αυτές οι 2 πολύ σημαντικές βιταμίνες τονώνουν τη λειτουργεία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου.Έτσι θα μπορείτε να μένετε συγκεντρωμένοι και πλήρως λειτουργικοί στις υποχρεώσεις σας, χωρίς τσιγάρο
 2. Βιταμίνη Β6: Αυτή η βιταμίνη συμβάλλει στον σχηματισμό της σεροτονίνης, της χημικής ουσίας που μας προκαλεί ευφορία και μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι.Έτσι θα νικήσετε το άγχος και τα δυσάρεστα συναισθήματα που προκαλούνται από την έλλειψη τσιγάρου. Τα αισθήματα απαισιοδοξίας θα αντικατασταθούν από όρεξη για ζωή,αισιοδοξία και χαρά.
 3. Μελίσσα: Η μελίσσα ή αλλιώς γνωστή ως μελισσόχορτο είναι ένα φυτό και ως συστατικό του nikostop antistress θα παίξει τον ίδιο ρόλο με τη βιταμίνη Β6. Θα βάλει τέλος στα νεύρα και στα κύματα κατάθλιψης που βιώνει ο άνθρωπος όταν σταματάει το κάπνισμα
 4. Λευκάγκαθα: Είναι ένα φυτό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βελτιώνει τη λειτουργία των αγγείων, συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και αναζωογονεί τον οργανισμό
 5. Τρυπτοφάνη: Η τρυπτοφάνη είναι ένα πρωτεϊνικό αμινοξύ που συνδέεται με τα καλά συναισθήματα και την αίσθηση της πληρότητας.
 6. Λεβάντα:  Θα βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας και στη γρήγορη απεξάρτηση από τις βλαβερές ουσίες του καπνού.

Oδηγίες χρήσης του προϊόντος

Συνίσταται η χρήση 3 φορές την ημέρα.Σε ένα ποτήρι νερό διαλύετε 15 με 20 από τις φυσικές σταγόνες nikostop antistress. Ανακατεύεται το μείγμα και πίνετε το νερό.Ανάλογα με τα επίπεδα εξάρτησης σας από τη νικοτίνη και με το πόσα τσιγάρα καπνίζετε τη μέρα, ενδέχεται να διαφέρει η συνιστώμενη διάρκεια θεραπεία και οι δοσολογίες.Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν δίχως παρενέργειες.Για το ακριβές πρόγραμμα που συνίσταται να ακολουθήσετε, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ιδιαιτερότητές σας, θα ενημερωθείτε από ειδικό εκπρόσωπο της εταιρείας κατά τη διαδικασία παραγγελίας.

Κριτικές και εμπειρίες με το Nikostop Antistress

Ήμουν μανιώδης καπνιστής για πάνω από 20 χρόνια.Κάπνιζα τουλάχιστον 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα.Στα οικονομικά αντιμετώπιζα μεγάλες δυσκολίες αφού έπρεπε να ξοδεύω πάνω από το 1/3 του μισθού μου σε τσιγάρα.Η υγεία μου είχε χειροτερεύσει παρόλο αυτά δε μου είχε περάσει από το μυαλό στα σοβαρά να το κόψω. Τόσο μεγάλος ήταν ο βαθμός μου εξάρτησης από τη νικοτίνη. Ήταν το πάθος μου.Όταν όμως οι γιατροί εντόπισαν μια βουλωμένη αρτηρία στην καρδιά μου έπαθα σοκ.Κατάλαβα ότι έπρεπε να το κόψω, γιατί αν στα 40 μου είχα τέτοια προβλήματα, το μέλλον μου θα ήταν δυσοίωνο.

Την πρώτη φορά που έκανα προσπάθεια έμεινα 3 ώρες χωρίς τσιγάρο και κόντεψα να τρελαθώ. Ζαλιζόμουν και αισθανόμουν χάλια.Τρόμαξα μόλις συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι να κόψεις το κάπνισμα. Κατάλαβα γρήγορα ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρω μόνος μου και αναζήτησα λύση σε φαρμακευτικά υποκατάστατα νικοτίνης. Είχα φτάσει σε σημείο να μασάω τσίχλες νικοτίνης όλη μέρα και παράλληλα να καπνίζω και μερικά τσιγάρα για να αντέξω. Ξαφνικά κατάλαβα ότι είχα ζαλιστεί και είδα τα μάτια μου να είναι κατακόκκινα και δακρυσμένα. Είχα πάθει νικοτινίαση μια επικίνδυνη και τοξική κατάσταση για τον οργανισμό που θα μπορούσα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Αμέσως πέταξα στα σκουπίδια τις τσίχλες και συνέχισα να καπνίζω με πάθος.

Μετά από ένα μένα και ενώ συνέχιζα να καπνίζω με την ίδια ένταση, διάβασα στο ίντερνετ για το nikostop antistress. Ήταν πιο ακριβό από τα κλασσικά προϊόντα διακοπής καπνίσματος αλλά είχε τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Αυτό το προϊόν ήταν φτιαγμένο για να πολεμάει τη νικοτίνη με άμεσους και έμμεσους τρόπους. Το παρήγγειλα αμέσως και ήμουν αποφασισμένος να κάνω άλλη μια προσπάθεια.

Μόλις το παρέλαβα, πέταξα αμέσως το πακέτο με τα τσιγάρο και άρχισα να λαμβάνω τις σταγόνες nikostop σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.Είχα μείνει 6 ώρες χωρίς τσιγάρο και δεν ένιωθα κανένα σημάδι στέρησης. Μόνο αισιοδοξία και ευφορία. Την επόμενη μέρα συνέχισα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.Είχα τη δύναμη να κάνω δραστηριότητες και να μένω ήρεμος.Δεν ένιωθα να μου λείπει κάτι.Οι σταγόνες του nikostop antistress έκαναν απίστευτη δουλειά. Μέσα στις πρώτες 10 μέρες ένιωσα μια μικρή επιθυμία για τσιγάρο. Στις 15 μέρες το είχα σιχαθεί τόσο πολύ που δεν ήθελα καν να το σκέφτομαι.Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω να καπνίσω 3 χρόνια.

Κυριάκος 44 χρονών

Η ζωή χωρίς τσιγάρο είναι πιο ωραία

άλλαξε τη ζωή σου με το nikostop antistress

Είναι αναρίθμητοι οι λόγοι που έχει κανείς για να κόψει το κάπνισμα και ούτε ένας για να το συνεχίσει. Όλοι μπορούν να το καταφέρουν ακόμα και αυτοί που το θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο. Για πολλούς ανθρώπους δεν είναι εύκολο ενώ άλλοι νομίζουν ότι είναι εύκολο, δεν προετοιμάζονται καλά και στην πορεία αποτυγχάνουν. Χρειάζεται πίστη και προσήλωση στον στόχο για να τα καταφέρεις, αλλά επίσης χρειάζεται και η κατάλληλη τεχνική μέθοδος και η σωστή τακτική. Ο κόπος και η προσπάθεια αξίζουν και με το παραπάνω.Δεν είναι ότι απλώς θα βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου αλλά ότι θα αποκτήσεις μια εντελώς καινούρια διαφορετική ζωή χωρίς τσιγάρο. Η ζωή είναι πολύ ωραία και μικρή για να τη ζήσεις ως καπνιστής. Αν αποφασίσεις να ζήσεις ως μη καπνιστής θα κερδίσεις χρόνια ζωής αλλά και ποιότητα στη ζωή σου.

Παραγγελία Nikostop Antistress

To προϊόν δεν πωλείται ούτε στα φαρμακεία ούτε σε μεγάλους διαδικτυακούς τόπους όπως το amazon και το skroutz. Ο κατασκευαστής έχει διατηρήσει στο 100% τα δικαιώματα πώλησης για να κρατήσει την τιμή σταθερή και να το προστατέψει από επιτήδειους που θα βγάλουν απομιμήσεις. Θα βρείτε λοιπόν το nikostop antistress μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή και καταχωρείτε την παραγγελία σας, δηλώνοντας όνομα και τηλέφωνο. Στη συνέχεια θα σας καλέσει εκπρόσωπος της εταιρείας για να δώσετε τα στοιχεία παραλαβής και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με το προϊόν

Παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο

Περίληψη
product image
Βαθμολογία συντάκτη
1star1star1star1star1star
Βαθμολογία Χρηστών
3 based on 8 votes
Brand Name
Nikostop Antistress
Όνομα προϊόντος
Nikostop Antistress για διακοπή καπνίσματος
Τιμή
EUR 39
Διαθεσιμότητα
Available in Stock

Αφήστε μια απάντηση