Οι Επαναχρησιμοποιούμενες Τσάντες ΣουπερΜάρκετ που λύνουν τα χέρια των Ελληνικών νοικοκυριών

Προϊόντα

Πως αισθάνεσαι κάθε φορά που φτάνεις στο ταμείο του ΣουπερΜάρκετ και σε ρωτάει η ταμίας αν χρειάζεσαι πλαστικές σακούλες ; To πιο πιθανό είναι ότι πλέον που κάθε πλαστική σακούλα κοστίζει 9 λεπτά, η απάντησή σου είναι όχι. Ίσως και να επιλέγεις να πάρεις 1 με 2 σακούλες και να προσπαθήσεις να στριμώξεις όλα τα πράγματα που αγόρασες.

Η λύση όμως υπάρχει και είναι εδώ και δε θα σε γλυτώσει μόνο από τα 9λεπτα που πληρώνεις κάθε φορά για μια μόνο πλαστική σακούλα, αλλά ταυτόχρονα θα κάνει τη μεταφορά των ψώνιων πολύ εύκολη και ξεκούραστη. Επιπλέον θα μπορείς να αισθάνεσαι περήφανα για τον εαυτό σου που δε συμμετέχεις στην οικολογική καταστροφή που προκαλείται από το πλαστικό.

Αυτές οι ειδικές τσάντες πωλούνται ανά 4άδες

Με καλή χρήση η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει πολύ παραπάνω από 10 χρόνια.Με τις τσάντες οργάνωσης μπορείτε να μεταφέρετε και να τακτοποιήσετε εύκολα τα ψώνια σας στο supermarket και στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας. Χάρη στους 8 πλαστικούς ράβδους που περιλαμβάνονται στη συσκευασία μπορείτε να τις ενώσετε μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα στο καρότσι των αγορών σας και να σας εξοικονομήσουν χώρο προσφέροντάς σας μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια στα ψώνια σας. Είναι κατασκευασμένες από πολυεστέρα που τις καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικές και πολύ φιλικές προς το περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης πως δουλεύουν στην πράξη

https://www.facebook.com/unban.gr/videos/504344589964335/

Επιλέξτε το πακέτο σας και κάντε online την παραγγελία σας στην καλύτερη τιμή εδώ

Τιμή και παραγγελία

Μετά από έρευνα αγοράς που κάναμε τις βρήκαμε στην καλύτερη τιμή που υπάρχει στο aliexpress. Μάλιστα διατίθενται σε 3 διαφορετικά πακέτα. Το ενδιαφέρον είναι ότι ένα από αυτά τα 3 πακέτα περιλαμβάνει 3 κανονικές τσάντες + 1 ακόμα τσάντα ψύξης. Στην τσάντα ψύξης μπορείτε να βάζετε τα προϊόντα ψυγείου

 

 

Στο πακέτο με τίτλο style 2 περιλαμβάνονται 3 τσάντες για ψώνια +1 τσάντα ψύξης για προϊόντα ψυγείου

Επιλέξτε το πακέτο σας και κάντε online την παραγγελία σας στην καλύτερη τιμή εδώ

Αφήστε μια απάντηση