C&D Waterproof Membrane Spray

C&D Waterproof Membrane Spray. Το αυθεντικό Σπρέι αδιαβροχοποίησης

Προϊόντα

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε το C&D Waterproof Membrane Spray, ένα σπρέι αδιαβροχοποίησης. Είναι αυτό που λέει η λέξη, μπορεί να κάνει τα παπούτσια σας, τα ρούχα σας ή ακόμα και το αυτοκίνητό σας εντελώς αδιάβροχα, χαρίζοντας του μέγιστη προστασία από το νερό και διάφορες άλλες βρωμιές. Συγκεκριμένα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για παπούτσια, ρούχα, καπέλα, ομπρέλες, μαλακή ταπετσαρία επίπλων, σαλόνια αυτοκινήτων, χαλιά, τραπεζομάντιλα, ενδύματα για κατοικίδια ζώα, ταξιδιωτικό εξοπλισμό, οικοδομικά υλικά, τσάντες και πολλά ακόμα. Πρόκειται για το αυθεντικό σπρέι εξαιτίας του οποίου μάθαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τι είναι τα σπρέι αδιαβροχοποίησης. Το συγκεκριμένο σπρέι αναπτύχθηκε για τις ανάγκες των ειδικών δυνάμεων του στρατού

Σε όλους έχει συμβεί κάποια στιγμή να πατήσουν κατά λάθος μια μικρή λιμνούλα νερό.Η αίσθηση που έχουμε όταν τα παπούτσι μας απορροφούν νερό και ένα μέρος από ατό εισέρχεται στα πόδια μας είναι πολύ δυσάρεστη.Το υγρό περιβάλλον που δημιουργείται ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων ή ακόμα και μυκητιάσεων. Υπάρχει όμως μια πολύ αποτελεσματική λύση για όλα αυτά και λέγεται C&D Waterproof Membrane Spray

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο, πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το αδιαβροχοποιητικό σπρέι

 

Στη φύση υπάρχει ο λωτός ένα φυτό τα φύλλα του οποίου επιπλέουν πάνω στο νερό.Κυριολεκτικά απωθούν το νερό.Το νερό δε μπορεί να σταθεί πάνω στα φύλλα λωτού. Από πολύ παλιά οι άνθρωποι είχαν εντυπωσιαστεί με αυτό το φυτό και έψαχναν τρόπους να αναπτύξουν υδρόφοβα υλικά, δηλαδή υλικά που απωθούν το νερό. Με την εξέλιξη τη επιστήμης και της τεχνολογίας υλικών κάτι τέτοιο έγινε εφικτό, μόλις τα τελευταία χρόνια. Το C&D Waterproof Membrane Spray έχει αναπτυχθεί με τα πιο υδρόφοβα υλικά και για πρώτη φορά μπορούμε να κάνουμε τα ρούχα και τα παπούτσια μας εντελώς αδιάβροχα.

Το καλύτερο είναι ότι αυτό το αδιαβροχοποιητικό σπρέι δεν είναι βλαβερό για τα ρούχα και τα παπούτσια μας, αλλά ούτε και για τον άνθρωπο.Σε αντίθεση με άλλα υλικά όπως παραφίνες και σιλικόνες που χρησιμοποιούνται για τέτοιος σκοπούς.

Πόσο κοστίζει το C&D Waterproof Membrane Spray και πού το βρίσκω;

Το C & D Waterproof Membrane Spray είναι ένα πολύ νέο προϊόν στην αγορά, επομένως δεν διατίθεται προς το παρόν σε φαρμακεία ή σουπερμάρκετ και δεν μπορεί να παραγγελθεί ούτε στο Amazon, στο skroutz και στα άλλα μεγάλα websites. Είναι δυνατή μόνο η παραγγελία του προϊόντος από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο, όπου υπάρχει έκπτωση 50% για όλους τους ενδιαφερόμενους. Χάρη στη μεγάλη επιτυχία αυτού του αδιαβροχοποιητικού σπρέι έχουν κυκλοφορήσει πολλά προϊόντα απομίμησης που δεν περιέχουν υδρόφοβα υλικά, οπότε αν θέλετε να αγοράσετε το πρωτότυπο C & D, θα πρέπει να το παραγγείλετε σίγουρα από την επίσημη ιστοσελίδα.

Οδηγίες χρήσης C&D Waterproof Membrane Spray

Η εφαρμογή του C&D Waterproof Membrane Spray είναι πολύ απλή: απλά εφαρμόστε το σε μια στεγνή, καθαρή επιφάνεια! Ενώ κρατάτε το σπρέι ψεκασμού οριζόντια, ψεκάστε ένα ομοιόμορφο στρώμα στην επιφάνεια που πρόκειται να υποστεί επεξεργασία και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει το στρώμα. Μόλις γίνει αυτό, η επιφάνεια είναι έτοιμη! Μπορείτε να απολαύσετε τα αδιάβροχα αντικείμενα που είναι ανθεκτικά στην υγρασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπρέι σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε να κάνετε αδιάβροχη. Η χρήση τους είναι πολύ χρήσιμη για τα παπούτσια, καθώς το διεισδυτικό νερό μπορεί όχι μόνο να βλάψει το υλικό του παπουτσιού αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσει μέσο για άτομα με επικίνδυνα βακτήρια και μπορεί να προκαλέσει κρυολογήματα ή άλλα προβλήματα υγείας. Το C&D σας βοηθά να αποφύγετε όλα αυτά, έτσι δεν χρειάζεται πλέον να φοβάστε να μπείτε σε μια λίμνη!

Κριτικές του προϊόντος

Το προϊόν, πριν τεθεί σε κυκλοφορία, έπρεπε να υποβληθεί σε δοκιμαστική φάση, κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν απαραίτητο να αποδειχθεί ότι όλα όσα ισχυριζόταν η κατασκευάστρια εταιρεία για το προϊόν ήταν αληθινά. Για το σκοπό αυτό, πολλές επιφάνειες υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με σπρέι με μεμβράνη στεγανοποίησης C & D και κατόπιν δοκιμάστηκαν στο νερό, σε άλλα υγρά και πηλό και διαπιστώθηκε ότι το προϊόν είναι ικανό να καταστήσει τις επιφάνειες υδροαπωθητικές. Αποδείχθηκε ότι η εξάτμιση και ο εξαερισμός του υλικού δεν είναι επιβλαβή αν υποβληθούν σε θεραπεία με C & D: αυτό έγινε σε ένα μικρό δωμάτιο υψηλής θερμοκρασίας, τα παπούτσια υγράνθηκαν μέσα στο σώμα, προσομοιάζοντας τον ιδρώτα του ποδιού και τα πόδια τοποθετήθηκαν στα παπούτσια. σε κάλτσες. Στη συνέχεια μετρήθηκε η περιεκτικότητα σε υγρασία του αέρα γύρω από το παπούτσι, από την οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν ικανή να εξατμιστεί από το επεξεργασμένο εσωτερικό.

Αποτελέσματα C&D Waterproof Membrane Spray λειτουργεί πραγματικά

Αυτό το σπρέι αποτελεί έναν αξιόπιστο τρόπο για προστασία από το νερό και την πρόληψη της βρωμιάς

  • Προστατεύει από τη βρωμιά όχι μόνο στα πεζοδρόμια της πόλης, αλλά και στο χωράφι το δάσος, στο εργοτάξιο στο χάος της λάσπης.
  • Θα αντέξετε την παρατεταμένη έκθεση σε συνθήκες κακοκαιρίας και βρωμιάς, όπως σε ταξίδια ή σε πολυήμερες στρατιωτικές ασκήσεις
  • Κορυφαία τεχνολογία 4ης γενιάς, η διπλή ενεργή μεμβράνη
  • Δε θα χαλάσει ούτε θα φθείρει τα παπούτσια σας και τα υλικά στα οποία θα το χρησιμοποιήσετε
  • Θα εξοικονομήσετε χρήματα με την επέκταση της διάρκειας ζωής των παπουτσιών σας

Παραγγελία C&D Waterproof Membrane Spray

Αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα της κατασκευάστρια εταιρείας τρέχει μια προσφορά που σας δίνει έκπτωση 50% στην τελική τιμή αγοράς του προϊόντος. Η τιμή μετά από την έκπτωση είναι 39€ ενώ κατά διαστήματα υπάρχουν επιπλέον προσφορές για αγορά περισσότερων συσκευασιών.Το αυθεντικό σπρέι διατίθεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, οπότε συνίσταται αυστηρά να κάνετε την παραγγελία σας από εκεί.Τα βήματα είναι πολύ απλά:

  1. Συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας και περιμένετε την κλήση από εκπρόσωπο της εταιρείας
  2. Η παραγγελία παραδίδεται στο χώρο σας με δωρεάν μεταφορικά
  3. Πληρώνετε την παραγγελία στη μεταφορική εταιρεία μόλις παραλάβετε το προϊόν

Παραγγελία με 50% έκπτωση από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα

Περίληψη
product image
Βαθμολογία συντάκτη
1star1star1star1star1star
Βαθμολογία Χρηστών
5 based on 1 votes
Brand Name
C&D Waterproof Membrane Spray
Όνομα προϊόντος
Waterproof Membrane Spray - αδιαβροχοποιητικό σπρέι
Τιμή
EUR 39
Διαθεσιμότητα
Available in Stock

Αφήστε μια απάντηση