Προσφορά για την παιδική μουσική παράσταση ”Jazz for Kids: Η Ιστορία ενός Ρυθμού”

Θέατρο

12€ από 20€ για είσοδο 2 ατόμων στην παιδική μουσική παράσταση ”Jazz for Kids: Η Ιστορία ενός Ρυθμού” στο Θέατρο “Αλκυονίς”

Δείτε λεπτομέρειες της παράστασης και αγοράστε το εκπτωτικό εισιτήριο εδώ

Όροι Προσφοράς

– Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο 2 ατόμων στην παιδική, μουσική παράσταση “Jazz for Kids: Η Ιστορία ενός Ρυθμού“, στο Θέατρο “Αλκυονίς”

– Το JAZZ FOR KIDS είναι μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση για παιδιά που έρχεται να ευαισθητοποιήσει και να ψυχαγωγήσει  τους μικρούς μας φίλους,  μέσα από γνωστούς ήχους της Jazz φέρνοντας τα σε επαφή με την ιστορία της και την εξέλιξη της μέχρι τις μέρες μας. Οι ήχοι παρασύρουν τα παιδιά στον ρυθμό, προσκαλώντας τα παράλληλα σε μια σειρά μουσικών βιωματικών παιχνιδιών με τη χρήση απλών ανακυκλώσιμων  υλικών  με στόχο να απογειώσουν την ελεύθερη έκφραση και την φαντασία τους

– Για να δείτε ένα trailer της παράστασης πατήστε ΕΔΩ

– Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά

– Ημέρες και Ώρες Παράστασης:

 • Κυριακή 11/02 11:30
 • Κυριακή 25/02 11:30
 • Κυριακή 04/03 11:30
 • Κυριακή 18/03 11:30

– Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του). Όσο πιο γρήγορα γίνει η κράτηση τόσο καλύτερη θέση θα έχετε

– Το θέατρο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του

– Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00-19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Jazz for Kids: H Iστορία ενός Ρυθμού
Θέατρο Αλκυονίς

Ζωντανή  Jazz ορχήστρα, Χορευτές και Ηθοποιοί, δίνουν ζωή στο παραμύθι του Δημήτρη Λέντζου, Jazz For Kids: Η Ιστορία Ενός Ρυθμού παρουσιάζοντας μια μοναδική μουσικοχορευτική παιδική θεατρική παράσταση!

Η ιστορία της μουσικής Jazz, παρουσιάζεται μέσα από ένα μαγικό ταξίδι όπου το “Τραγούδι’ συναντά  τη “Χαρά” και τη “Λύπη” και εξερευνούν μαζί ένα νέο κόσμο γεμάτο χρώματα, αντιθέσεις, μελωδίες και συναισθήματα. Αλλάζει ρυθμό και ύφος, επηρεάζει και επηρεάζεται από τα συναισθήματα,  που προσπαθούν να το «βάψουν» με τα δικά τους χρώματα.

Το Jazz For Kids: Η Ιστορία Ενός Ρυθμού δεν είναι απλά μια παράσταση. Ο ρυθμός της μουσικής Jazz, τα χρώματα από τα σκηνικά που είναι επηρεασμένα από τους πίνακες του Kandinsky και αυτοσχέδια μουσικά όργανα παρασύρουν τα παιδιά σε μια ατμόσφαιρα δημιουργικής έκφρασης .

Οι ήχοι της Jazz παρασύρουν τα παιδιά στον ρυθμό, προσκαλώντας τα παράλληλα σε μια σειρά μουσικών βιωματικών παιχνιδιών με τη χρήση απλών ανακυκλώσιμων υλικών με στόχο να απογειώσουν την ελεύθερη έκφραση και την φαντασία τους.

Με ζωντανή ορχήστρα και χορευτική ομάδα επί σκηνής, το Jazz for Kids  μας ταξιδεύει με μελωδίες σε όλη την ιστορία της Jazz και προάγει την έννοια της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της αλληλεγγύης.  Η μελωδία και ο ρυθμός είναι η αφορμή για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με την πολυπολιτισμικότητα και την παγκόσμια γλώσσα των συναισθημάτων.

Ένα μουσικό «ταξίδι» αυτοσχεδιασμού  και δια-δραστικότητας που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδιά από 5  έως… 105 ετών.

Συντελεστές:

 • Κείμενα: Δημήτρης Λέντζος
 • Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σπυλιόπουλος
 • Μουσική επιμέλεια: Αλέξανδρος Χρηστίδης
 • Χορογραφία: Αννούσκα Οικονόμου
 • Video art: Νίκος Ψαρρός
 • Ηθοποιοί/Χορευτές: Ελένη Νζάγκα, Τίνα Σκλαβούνου, Ευδοξία Ράπτη (ΚΡΑΜΑ BAND), Ιωάννα Φλεμοτόμου, Ζακλίν Παλαμάρη, Άννα Κλιάφα, Αναστασία Μαργούτα, Αρά Μπογιοζιάν
 • Μουσικοί: Νίκος Δρογώσης (πιάνο), Μάρκος Αγραφιώτης (κοντραμπάσο), Λευτέρης Κρητικός(σαξόφωνο)
 • Ενδύματα Καντίνσι: Μερόπη
 • Ενδύματα: Νάταλι Παυλοπούλου

Δείτε λεπτομέρειες της παράστασης και αγοράστε το εκπτωτικό εισιτήριο εδώ