Αυτοί οι ουρανοξύστες «έρχονται» στην Κύπρο

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα
«Μαίνεται» ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις κατασκευάστριες εταιρείες σε ό,τι αφορά στην ανέγερση πολύ μεγάλων, πολυτελών έργων ανάπτυξης.

Όλη η προσοχή επικεντρώνεται στην προσέλκυση ξένων επενδυτών, για τους οποίους προορίζονται τα υπερπολυτελή και πανύψηλα κτήρια που βρίσκονται υπό ανέγερση ή σε αναμονή για να αδειοδοτηθούν, που για τα δεδομένα της Κύπρου φαντάζουν ως «ουρανοξύστες».

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, οι οποίες διεκδικούν το λαβείν τους σε αυτό το νέο κατασκευαστικό «μπουμ» που με την ολοκλήρωσή του, αναμένεται να αλλάξει σημαντικά το προφίλ των κυπριακών πόλεων και ενδεχομένως να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για το νησί.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μέχρι το 2024,οι επιχειρηματίες που «τρέχουν» τις πιο πάνω αναπτύξεις θα έχουν έτοιμα πάνω από 1500 υπερπολυτελή διαμερίσματα.

Το περιοδικό CapitalToday παρουσιάζει σ’ ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα τα μεγάλα έργα ανάπτυξης που βρίσκονται στα σκαριά και άλλες λεπτομέρειες για τους επενδυτές, τις πόλεις που θα ανεγερθούν, φιλοξενώντας, παράλληλα, τις απόψεις των αρμοδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚO CAPITAL TODAY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΗΜΕΡΙΝΗ».

Πηγή