Ακόμα και Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή λόγω των φρυδιών της

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα

Κάποιοι λένε ότι θυμίζει τη Φρίντα Κάλο. Ο λόγος, τα ιδιαίτερα φρύδια της.

Η 21χρονη Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή (Sophia Hadjipanteli), μοντέλο και φοιτήτρια, έχει απασχολήσει τον κόσμο της μόδας με την εμφάνισή της. Όπως λέει η ίδια, έχει δεχτεί ακόμη και απειλές για τη ζωή της, μόνο και μόνο για τα φρύδια της. Η απάντησή της ήταν να ξεκινήσει το κίνημα των ενωμένων φρυδιών, μέσω του #unibrowmovement.

Έχει γίνει θέμα στο Glamour, στο Vice του Καναδά, και σε πολλά άλλα μέσα.

Η 21χρονη βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα της ιταλικής Vogue, όταν ήταν 15 χρόνων και, στη συνέχεια, τρία χρόνια αργότερα. Μέχρι πρόσφατα, προσπαθούσε να βρει τον δρόμο της στις πασαρέλες του κυβερνοχώρου, μέχρι που ξαφνικά έγινε διάσημη στα social media, όταν μία selfie της εμφανίστηκε στη σελίδα εξερεύνησης του Instagram, φτάνοντας σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Χατζηπαντελή μεγάλωσε στο Μέριλαντ της Αυστραλίας, όπου δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της και πάντα ένιωθε να μην ανήκει πουθενά.

Σήμερα, το μοντέλο και φοιτήτρια του μάρκετινγκ έχει περίπου 150.000 followers στο Instagram και δέχεται μεγάλη υποστήριξη, αλλά και εξίσου πολλά μηνύματα μίσους και απειλές.

Πηγή: huffingtonpost