Αλλαγές στην Αγίου Νικολάου – Σκοτάδια στην κεντρικότερη γωνία της αγοράς της Πάτρας (pics+video)

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Το κατάστημα που στεγαζόταν εκεί μεταφέρεται… 

Μια από τις πιο κεντρικές γωνίες της καρδιάς της Πάτρας, μένει προσωρινά χωρίς ζωή.

Το κτίριο όπου στεγαζόταν για πολλά χρόνια στο κατάστημα Everest, στην συμβολή της οδού Ρήγα Φεραίου και της Αγίου Νικολάου, είναι κλειστό από το περασμένο Σάββατο, ενώ την Δευτέρα άδειασε τον χώρο, παίρνοντας από εκεί τον επαγγελματικό του εξοπλισμό.

Σύμφωνα με τα αναγράφονται σε σχετική ανακοίνωση στα κατεβασμένα ρολά του καταστήματος: «Μεταφερόμαστε για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο ever! Σύντομα θα βρίσκετε τις αγαπημένες σας γεύσεις στην Μαιζώνος 65!».

Το μαγαζί λοιπόν μεταφέρεται στο πάνω μέρος της πλατείας Όλγας, εκεί όπου ήδη λειτουργεί στο γνωστό ταχυφαγείο Goody’s Burger. Τα δύο καταστήματα που αξίζει να σημειωθεί ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματία θα συστεγαστούν και θα λειτουργήσουν από κοινού.

«Νεκρώνει» ακόμα και η «καρδιά» της Πάτρας

Το σημαντικό είναι βέβαια ότι σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Πάτρας που αποτελεί κάτι περισσότερο από “φιλέτο”, πλέον θα είναι χωρίς φώτα, χωρίς ζωή, δείχνοντας ότι ακόμα και στην “καρδιά” της αγοράς της αχαϊκής πρωτεύουσας η κρίση έχει “χτυπήσει” για τα καλά. 

Μένει να δούμε τι πρόκειται να ανοίξει στην κεντρική αυτή γωνία της Πάτρας και για πόσο διάστημα το συγκεκριμένο κτίριο θα παραμείνει ανοίκιαστο. Θυμίζουμε ότι και στην ακριβώς απέναντι γωνία της συμβολής των δύο αυτών πεζόδρομων πριν από μερικούς μήνες είχαμε το ίδιο σκηνικό όταν είχε κλείσει γνωστή καφετέρια για να ανοίξει μετά από αρκετό καιρό το κατάστημα από αλυσίδα γυναικείας ένδυσης που στεγάζεται σήμερα.

Αλλαγές στην Αγίου Νικολάου - Σκοτάδια στην κεντρικότερη γωνία της αγοράς της Πάτρας (pics+video) Αλλαγές στην Αγίου Νικολάου - Σκοτάδια στην κεντρικότερη γωνία της αγοράς της Πάτρας (pics+video)