Εδώ θα ανοίξει το νέο Θερινό Χάραμα – Η μεγάλη επένδυση και το όλο project!Αν όλα πάνε καλά θα μεγαλώσει και άλλες γενιές Πατρινών!

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Γράφαμε τις προάλλες ότι το Θερινό «Χάραμα» είναι αρκετά πιθανό να μετακομίσει από τον χώρο που το έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πράγματι λοιπόν ο χώρος στον οποίο στεγαζόταν το καλοκαιρινό «Χάραμα» στο Θεριανό, διατίθεται εδώ και ορισμένες ημέρες για ενοικίαση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrasevents.gr, ο Στέφανος Οικονόμου, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή την επιτυχία του καταστήματος που έχει χαρακτηριστεί όλα αυτά τα χρόνια ένας από τους καλύτερους χώρους διασκέδασης από πολλές απόψεις και έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο, προχώρησε σε μία σημαντική επένδυση.

Αγόρασε ένα οικόπεδο οχτώ στρεμμάτων, κοντά στην πίστα Καρτμάνια, στα Βραχνέικα, στο οποίο σκοπεύει να δημιουργήσει το νέο καλοκαιρινό “Χάραμα”. Στόχος του, σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει είναι να φτιάξει ένα νυχτερινό κατάστημα αντάξιο της ιστορίας και του αίγλης που έχει πίσω του αυτό το brand.

Οι εργασίες στον νέο χώρο έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και θα συνεχιστούν με ταχείς ρυθμούς, αφού βασικός στόχος του επιχειρηματία και των ανθρώπων του καταστήματος είναι το νέο Θερινό “Χάραμα” να είναι έτοιμο έως τον Μάιο και να λειτουργήσει κανονικά στον καινούργιο του χώρο.

 

Αποκλειστικό: Εδώ θα ανοίξει το νέο Θερινό Χάραμα - Η μεγάλη επένδυση και το όλο project!

Αυτό βέβαια δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Το νέο “Χάραμα” θα έχει την χαρακτηριστική διακοσμητική όψη της επιχείρησης, έτσι όπως την ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια και η αρχιτεκτονική του θα είναι σχεδιασμένη στο ίδιο project.

Οι κατασκευές του αείμνηστου Τάσου Τσαϊλάκη θα υπάρχουν στον νέο χώρο και μαζί με κάποιες βελτιώσεις θα αποτελέσει το βασικό concept του εγχειρήματος. Η επένδυση αυτή έρχεται σε μία δύσκολη εποχή για τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, όμως από την άλλη γλιτώνει την επιχείρηση από τον βραχνά του ενοικίου.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι καλοκαιρινό “Χάραμα” όχι μόνο θα παραμείνει ζωντανό, αλλά θα έχει και μέλλον, αφού αν όλα πάνε καλά θα μεγαλώσει και άλλες γενιές πατρινών. Το σίγουρο, πάντως, για την ώρα είναι ότι το Θερινό “Χάραμα” «μετακομίζει» και κατά πάσα πιθανότητα από το φετινό καλοκαίρι θα λειτουργήσει στο νέο του χώρο στα Βραχνέικα. 

 

Αποκλειστικό: Εδώ θα ανοίξει το νέο Θερινό Χάραμα - Η μεγάλη επένδυση και το όλο project! Αποκλειστικό: Εδώ θα ανοίξει το νέο Θερινό Χάραμα - Η μεγάλη επένδυση και το όλο project! Αποκλειστικό: Εδώ θα ανοίξει το νέο Θερινό Χάραμα - Η μεγάλη επένδυση και το όλο project!