ΕΚΤΑΚΤΟ: Το δικαστήριο της Αδριανούπολης διέταξε να συνεχιστεί η προφυλάκιση των δύο στρατιωτικών

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Να συνεχιστεί η προφυλάκιση του Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, διέταξε σήμερα το δικαστήριο της Αδριανούπολης.

Στη Σύνοδο της Βάρνας ο Ταγίπ Ερντογάν να μη δεσμεύθηκε για την υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και σήμερα το δικαστήριο της Αδριανούπολης απέρριψε το αίτημα της αποφυλάκισής τους.

Στο δικαστήριο οι δικηγόροι των Μητρετώδη και Κούκλατζη

Από το πρωί υπήρχαν πληροφορίες ότι ήταν πολύ πιθανό να εξεταστεί σήμερα το θέμα της προφυλάκισης του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη.

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν κανονικά προγραμματισμένο να εξεταστεί από το δικαστήριο της Αδριανούπολης την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Τελικά αν και επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για επίσπευση της συνάντησης των δικηγόρων του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη με τον εισαγγελέα της Αδριανούπολης, το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο αφού δεν έγινε η αποφυλάκιση των στρατιωτικών.

 


(Ανανέωση 12:10) Το δικαστήριο της Αδριανούπολης διέταξε να συνεχιστεί η προφυλάκιση των δύο στρατιωτικών

Περισσότερα σε λίγο


(Ανανέωση 12:04) 

Οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών ανμένεται να καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισης σήμερα.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, θα επισκέπτονταν την Παρασκευή τον εισαγγελέα, για τα «επόμενα βήματα» όσον αφορά την αποφυλάκιση των δύο νέων, δηλαδή αν θα παραμείνουν ή όχι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, μέχρι τη δίκη.

Όπως αναφέρθηκε, επισπεύδονται οι διαδικασίες, χωρίς να υπάρχει κάτι απτό μέχρι στιγμής. Υπάρχει το ενδεχόμενο αποφυλάκισης, υπάρχει το ενδεχόμενο να ελευθερωθούν με βραχιολάκι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το μόνο που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχει επίσπευση διαδικασιών.


(Aρχικό κείμενο 11:03) Υπάρχει έντονη φημολογία πως θα υπάρξουν σήμερα εξελίξεις στο θέμα της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους.

Επρόκειτο να συναντηθούν οι δικηγόροι των δυο Ελλήνων την Παρασκευή με τον Τούρκο εισαγγελέα, αλλά φήμες λένε πως αυτό θα γίνει σήμερα

Πηγή