Εκδήλωση για την «Προώθηση των κρητικών προϊόντων και της κρητικής κουζίνας» στο πλαίσιο απονομής των σημάτων «Κρήτη», «κρητική κουζίνα» και «επισκέψιμα οινοποιεία» σε επιχειρήσεις της Κρήτης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 18:00 στο Ρέθυμνο.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
18:00 – 18:00: Προσέλευση – Έναρξη
18:00 – 18:30: Χαιρετισμοί
18:30 – 18:45: «H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «κρήτη» – Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
18:45 – 19:15: Οι επιχειρηματίες μιλούν για τα σήματα “κρήτη” και τα οφέλη της πιστοποίησης
19:15 – 20:00: Τελετή απονομής σημάτων «κρήτη», «κρητική κουζίνα», «επισκέψιμα οινοποιεία» στις πιστοποιημένες επιχειρήσεις
20:00 – 20:30: Κλείσιμο εκδήλωσης