Γιορτάζει το Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε η Λότζια για την επιτυχία του ΟΦΗ

Ειδήσεις Κρήτη Τοπική Επικαιρότητα
Την εντολή να φωταγωγηθεί η Λότζια προς τιμήν της ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ που εξασφάλισε την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα, έδωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη  δήλωσή του ο Δήμαρχος αναφέρει:

«Η φετινή χρονιά, παρότι ολοκληρώνεται με χαμόγελα, ήταν , όπως όλοι γνωρίζουμε, πολύ δύσκολη για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Κι αυτό καθιστά την επιτυχία της ανόδου ακόμα μεγαλύτερη. Μέσα από τα  πολλά προβλήματα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και ο κόσμος του ΟΦΗ συσπειρώθηκαν, έγιναν μια οικογένεια και όλοι μαζί κατάφεραν να φέρουν και πάλι τον σύλλογο στη φυσική του θέση, στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δίνοντας με την πορεία τους ένα έμπρακτο παράδειγμα ότι όταν βάζουμε το “εγώ” στην υπηρεσία του “εμείς”,  και συνεργαζόμαστε με γνώμονα το κοινό καλό, δεν υπάρχουν εμπόδια που να μην μπορούν να ξεπεραστούν.
Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους παίκτες, τον προπονητή και τους συνεργάτες του  καθώς και την διοίκηση  του ΟΦΗ για την άνοδο, και να τους ευχαριστήσω διότι η επιτυχία τους μας έκανε υπερήφανους και γέμισε με χαρά τους χιλιάδες Κρητικούς που αγαπούν και στηρίζουν  διαχρονικά την ομάδα.
Ελπίζω και εύχομαι σύντομα να έχουμε και άλλες ομάδες της πόλης μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr μέσα στην εβδομάδα ο Δήμαρχος αναμένεται να απευθύνει πρόσκληση στους παίχτες και τον προπονητή του ΟΦΗ να επισκεφθούν το Δημαρχείο ώστε και από κοντά να τους συγχαρεί για τη μεγάλη επιτυχία τους.

Συγχαρητήρια Γ.Κουράκη στους παίκτες του ΟΦΗΣυγχαρητήρια για την επιτυχία του ΟΦΗ έστειλε στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες κ.Γιάννης Κουράκης.’Ολη η δήλωση του κ.Κουράκη.
“Ο Ο.Φ.Η .Η Αγαπημένη Ομάδα των Κρητικών και Ελλήνων Φιλάθλων, ΠΑΝΑΞΙΑ στη μεγάλη κατηγορία. Εκεί που είναι η Φυσική του θέση.
Συγχαρητήρια στους Ποδοσφαιριστές, στην Τεχνική Ηγεσία, στους Φιλάθλους αλλά και όλους τους Μετόχους που βοήθησαν οικονομικά την Ομάδα.
Καλή Πορεία στη Superleague”.

ekriti.gr