Γκέισες και πιλότοι μας ταξιδεύουν σε ένα αυτοκρατορικό παραμύθι στο Καρναβάλι της Πάτρας (pics)

Οι Tokyo the Empire και το πλήρωμα 187, ήρθαν και κάνουν αίσθηση φέτος

Η ισχύς εν τη ενώσει.

Το 187 είναι ένα πλήρωμα που μας ταξιδεύει στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι στο μακρινό Τόκιο και αποτελεί ένα καρναβαλικό γκρουπ που είναι μία ένωση πετυχημένων πληρωμάτων που κάθε χρόνο έδιναν την δική τους νότα στις παρελάσεις με τις υπέροχες στολές που παρουσίαζαν.

Φέτος η ιδέα που έχουν και που παρουσιάζουν μοιάζει σαν ένα αυτοκρατορικό παραμύθι και μας ταξιδεύει σε έναν πολιτισμό και μία κουλτούρα που ανέκαθεν μας μάγευε για την ιδιαιτερότητα και την διαφορετικότητα του, σε αυτόν της Ιαπωνίας.

Η καλλονή Γκέισα εμπνευσμένη από το Τόκιο δίνει την ευχή της και προσεύχεται στον Πιλότο Καμικάζι της Αεροπορίας να επιστρέψει σώος από το έξαλλο τρελό Πατρινό Καρναβάλι του 2018.

 

Γκέισες και πιλότοι μας ταξιδεύουν σε ένα αυτοκρατορικό παραμύθι στο Καρναβάλι της Πάτρας (pics) Γκέισες και πιλότοι μας ταξιδεύουν σε ένα αυτοκρατορικό παραμύθι στο Καρναβάλι της Πάτρας (pics)

Ο Καμικάζι Πιλότος με την ψυχολογία στα ύψη κρατά σε τρομερά επίπεδα τις αντοχές του για να κερδίσει τις εναέριες καταστροφές που θα λάβουν χώρο στην Πάτρα.

Το group 187 με σύμμαχο το ΑΓΚΑΖΕ 6 που θα αποτελεί το άρμα του θα είναι εξοπλισμένο με κάθε δυνατό τρόπο ενώ οι όμορφες γκέισες και οι τολμηροί πιλότοι είναι έτοιμοι να κλέψουν την παράσταση και τις καρδιές μας.

Μια Αυτοκρατορία ολόκληρη έτοιμη για όλα. Εσύ τι περιμένεις; Θα τους βρείτε στην Ρήγα Φεραίου και Ερμού, στο #EATALY.

 

Γκέισες και πιλότοι μας ταξιδεύουν σε ένα αυτοκρατορικό παραμύθι στο Καρναβάλι της Πάτρας (pics) Γκέισες και πιλότοι μας ταξιδεύουν σε ένα αυτοκρατορικό παραμύθι στο Καρναβάλι της Πάτρας (pics) Γκέισες και πιλότοι μας ταξιδεύουν σε ένα αυτοκρατορικό παραμύθι στο Καρναβάλι της Πάτρας (pics)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.