Ιδού το ακριβότερο σπίτι που πωλεί στη Λευκωσία η Τράπεζα Κύπρου

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα
Το συγκεκριμένο ακίνητο που πωλείται η Τράπεζα Κύπρου για το ποσό των €5.130.00 είναι μονοκατοικία που βρίσκεται στο Στρόβολο.

Βρίσκεται δίπλα στους δρόμους Ελικώνα, Λυκαβητού και Ερωτοκρίτου, σε απόσταση 350 μέτρων βόρεια της Λεωφόρου Λευκοθέου, 550 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Αρχάγγελου Μιχαήλ και 250 μέτρα ανατολικά της οδού Ηλία Παπακυριακού.

Πρόκειται στην ουσία για ένα διώροφο σπίτι συνολικού εμβαδού 380 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, καθιστικού, τραπεζαρίας, κουζίνας και 3 υπνοδωματίων. Εξωτερικά υπάρχει ακόμη ένα μικρό βοηθητικό κτίριο.

Είναι επίσης πολύ κοντά στο Μακάρειο Στάδιο και τη Διεθνή Έκθεση Κύπρου.

Η άμεση περιοχή του ακινήτου είναι μια γνωστή ανεπτυγμένη περιοχή, η οποία έχει υψηλό δείκτη συγκέντρωσης μεσαίων και υψηλής ποιότητας κατοικιών, βίλες και διαμερίσματα. Η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από περιορισμένο αριθμό εμπορικών κτιρίων καθώς και εξελίξεις και γη παρόμοιας χρήσης.

Το ακίνητο υπάγεται στην Οικιστική ζώνη Κα6 με μέγιστο συντελεστή πυκνότητας κτιρίου 90% και συντελεστή κάλυψης γης 50% σε 2 ορόφους και 10,00 μέτρα ύψος.

Πηγή