Κρήτη: Ο … γεροντοέρωτας τους οδήγησε στα άκρα!

Ειδήσεις Κρήτη Τοπική Επικαιρότητα

Βουίζει το χωριό με τα καμώματα των εραστών και την άδοξη κατάληξη της σχέσης τους

Ένας έρωτας ανάμεσα σε ηλικιωμένους  σε χωριό της ανατολικής Κρήτης, ο οποίος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και το ανάλογο ρομάντζο αλλά λίγο έλειψε να καταλήξει στον βιασμό της ηλικιωμένης από τον υπερήλικα φίλο της, αποτελεί το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών στους κατοίκους της περιοχής που με ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Το θέμα απέκτησε τέτοιες διαστάσεις που χρειάστηκε να επέμβει και η Αστυνομία, χωρίς όμως να υπάρξουν συλλήψεις, αφού φαίνεται πως η καταγγέλλουσα δεν θέλησε να δει με αλυσίδες τον πρώην σύντροφό της.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 83χρονος πρωταγωνιστής της ιστορίας, σύζυγος, πατέρας και παππούς, είχε συνάψει τον τελευταίο ενάμιση με δύο χρόνια σχέση με την κατά περίπου 10 χρόνια νεότερη γυναίκα, η οποία είναι κατά πληροφορίες χήρα και η καταγωγή της δεν είναι από την Κρήτη.
Ο έρωτας του 83χρονου προς την 73χρονη ήταν γνωστός σε αρκετούς συγχωριανούς τους. Για άγνωστο λόγο εκείνη του ζήτησε να διακόψουν το «ειδύλλιό» τους, απόφαση που αρχικά στεναχώρησε τον υπερήλικα, αλλά στη συνέχεια τον εξόργισε.

Ο ίδιος φαίνεται πως δεχόταν και τα πειράγματα των άλλων κατοίκων του χωριού που ήξεραν για τη σχέση και το ξαφνικό τέλος που έβαλε η ηλικιωμένη. Στα καφενεία του χωριού το τελευταίο διάστημα ο δραστήριος παππούς  δεχόταν τα «πειράγματα» φίλων του αναφορικά με τη λήξη της ερωτικής σχέσης με την ηλικιωμένη. Εκείνος προσπαθούσε να τη μεταπείσει, εκείνη όμως για άγνωστους λόγους δεν ήθελε την επανασύνδεση.
Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τρεις με τέσσερις ημέρες ο 83χρονος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διεκδικήσει και πάλι την πρώην σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος πήγε στο σπίτι της γυναίκας, η οποία μένει μόνη της, πιστεύοντας ότι θα τη μεταπείσει και θα είναι και πάλι μαζί.

Κάτοικοι του χωριού μάς είπαν ότι «τη συζήτηση ανάμεσά τους διαδέχτηκε η βίαιη συμπεριφορά του υπερήλικα.  Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι ο πρώην σύντροφός της σκόπευε να τη βιάσει».
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 83χρονος άσκησε βία, παρά την ηλικία του, και χρειάστηκε η 73χρονη να σκεφτεί έξυπνα και πονηρά για να αποφύγει δυσάρεστες για την ίδια καταστάσεις. Του ζήτησε να της δώσει λίγο χρόνο για να… φρεσκαριστεί, κάτι που εκείνος δέχτηκε. Βγαίνοντας όμως από το δωμάτιο όπου βρισκόταν, κλείδωσε τον παππού μέσα στο δωμάτιο και κάλεσε την Αστυνομία!

Η ιστορία όμως είχε μια ακόμα πιο δυσάρεστη και οδυνηρή συνέχεια για τον υπερήλικα. Όταν έφτασε στο σπίτι το περιπολικό, ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, πήδηξε από μικρό σχετικά ύψος και κατά πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά.
Στο πλήρωμα του περιπολικού ο 83χρονος επιχείρησε να δικαιολογηθεί, μίλησε για τη σχέση που έχει με τη συγχωριανή του και μάλιστα, προς επίρρωση των ισχυρισμών του, έδειξε στους αστυνομικούς το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, μεταξύ άλλων αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και κάποιες ακατάλληλες φωτογραφίες.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι επισήμως η Αστυνομία, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, δήλωσε άγνοια, ωστόσο αστυνομικοί που γνωρίζουν το συμβάν άφησαν να εννοηθεί μιλώντας στην «Π», ότι πράγματι το περιστατικό απασχόλησε το Τμήμα, χωρίς όμως να εξηγήσουν τους ακριβείς λόγους για τους οποίους δεν δόθηκε συνέχεια και δεν ακολούθησε σύλληψη του 83χρονου.
Εφημερίδα “Πατρις”

Πηγή : Style 100fm