Κρήτη:Ανείπωτος θρήνος – Χάθηκαν σε μια βδομάδα δύο νεαρές αδερφές

Ειδήσεις Κρήτη Τοπική Επικαιρότητα

Ανείπωτος είναι ο θρήνος της οικογένειας Κιαγιά στο Ρουμελή Μυλοποτάμου. Μέσα σε μία εβδομάδα έφυγαν από τη ζωή οι δύο αδελφές της οικογένειας, 29 και 35 ετών!

Η οικογένεια είπε την περασμένη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στην Κατερίνα 29 ετών, μητέρα τριών παιδιών, ενώ την ίδια ώρα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή και η Μαρία, 35 ετών, η οποία νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς το χτύπημα της μοίρας ήταν διπλό για την οικογένεια Κιαγιά, αφού έφυγε και η Μαρία από τη ζωή και η οποία συνοδεύτηκε στην τελευταία της κατοικία την Κυριακή και κείτεται πια, δίπλα στην πολυαγαπημένη αδελφή της.

Έδιναν μάχη και οι δύο με την επάρατη νόσο για να κρατηθούν στη ζωή, όμως έμελλε να φύγουν από κοντά μας με διαφορά λίγων ημερών, η Κατερίνα στις 18/03/2018 και λίγες μέρες αργότερα και η Μαρία στις 24/03/2018.

Απαρηγόρητοι οι γονείς των δύο αδελφών, αλλά και τα αδέλφια τους η Μαγδαληνή, η Ζαφειρούλα, η Ανδριανή, ο Μηνάς και η Νεκταρία. Ο Μηνάς, ο μοναδικός γιος της οικογένειας, είναι ποδοσφαιριστής του Αστέρα Περάματος με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου, να εκδίδει ψήφισμα στο άκουσμα του θανάτου των δύο αδελφών:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου στο άκουσμα του θανάτου των αδελφών του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Περάματος Μηνά Κιαγιά, Μαρίας και Αικατερίνης αποφάσισε τα παρακάτω:

Ψήφισμα

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή του σωματείου της ένωσης μας ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΙΑΓΙΑ ΜΗΝΑ για την απώλεια των αδελφών του ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Ομόφωνα αποφάσισε: 1) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη τους στους αγώνες της Κυριακής 25-3-2018. 2) Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευτεί στον Τοπικό και Ηλεκτρονικό Τύπο.

Πηγή