Κρήτη:Απίστευτο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων – Πιάστηκαν στον «ύπνο» οι οδηγοί

Ειδήσεις Κρήτη Τοπική Επικαιρότητα

Αιτία του κακού τα έργα

Aτέλειωτη ταλαιπωρία και ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου ήδη από νωρίς το πρωί.

Τα αυτοκίνητα κινούνταν με βήμα σημειωτόν και οι οδηγοί παρέμειναν «καρφωμένοι» στο τιμόνι .

Αιτία του “κακού” είναι η εκτέλεση έργων και η εκτροπή της κυκλοφορίας που οδήγησε στο απίστευτο μποτιλιάρισμα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα:

Σήμερα Τρίτη 27/3/2018, από τις 8 π.μ. έως τις 2 π.μ. διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Γουρνών, στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Άγ. Νικόλαο. Μάλιστα έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Καρτερού προς την ΠΕΟ και από εκεί μέσω Κοκκίνη Χάνι οδεύουν προς Άγ. Νικόλαο.

Την Τρίτη 27/3/2018, από τις 2 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Γουρνών, του ρεύματος από Άγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο. Έγινε εκτροπή των οχημάτων μέσω της ΠΕΟ προς Ηράκλειο από τον κόμβο Καρτερού.

Την Τετάρτη 28/3/2018, από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ. θα γίνει ολική διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Καστελίου επί της αρτηρίας. Η διακοπή θα γίνει στον κυκλικό κόμβο Μοχού, όπου τα οχήματα θα εκτρέπονται από Άγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο στην ΠΕΟ Μαλίων-Ηρακλείου και από εκεί μέσω του κόμβου Γουρνών θα επανέρχονται στο ΒΟΑΚ και θα συνεχίζουν προς Ηράκλειο.

Η κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο και από Καστέλι προς Άγ. Νικόλαο θα γίνεται μέσω της ΠΕΟ Ηρακλείου-Μαλίων μέχρι τη Σταλίδα και από εκεί τα οχήματα θα κατευθύνονται στον κυκλικό κόμβο Μοχού, όπου θα συνεχίζουν κανονικά προς Άγ. Νικόλαο.