Κρητικός επενδύει στην…Καραϊβική – Αγοράζει νησί

Ειδήσεις Κρήτη Τοπική Επικαιρότητα

Για ένα μήνα παρέα με δύο φίλους του ταξίδευαν με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος για να μπορέσει να μελετήσει την ευρύτερη περιοχή και να βρει αυτό που έψαχνε.

Ιδιοκτήτης ενός μικρού νησιού στην Καραϊβική έγινε πρόσφατα γνωστός επιχειρηματίας από το Ηράκλειο, ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τουρισμό, όπως και οι άνθρωποι της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδαςΠΑΤΡΙΣ, για ένα μήνα παρέα με δύο φίλους του ταξίδευαν με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος για να μπορέσει να μελετήσει την ευρύτερη περιοχή και να βρει αυτό που έψαχνε.

Μετά από έρευνες πολλών εβδομάδων και αρκετές συζητήσεις κατέληξε πρόσφατα στο νησί που ήταν προς πώληση αλλά είχε και τις προδιαγραφές που ήθελε για το σχέδιό του να δημιουργήσει εκεί μια ξενοδοχειακή μονάδα.

Το όλο εγχείρημα, εάν δεν υπάρξουν απρόοπτα, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με άνθρωπο τού τουρισμού που κατάγεται από εκεί και γνωρίζει την τουριστική αγορά της Καραϊβικής.

Στο νησί υπάρχει ήδη μια μονάδα η οποία όμως έχει καταστραφεί από τυφώνα και χρειάζεται πλήρη ανακαίνιση και αναμόρφωση.

Πηγή

Εφμηερίδα ΠΑΤΡΙΣ

via