Κρήτη:Συγκλονίζει η μάνα της Κατερίνας: Είναι έγκλημα – δεν αυτοκτόνησε το παιδί μου

Ειδήσεις Κρήτη Τοπική Επικαιρότητα

Η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη θεωρεί ότι η κόρη της είναι αδύνατον να αυτοκτόνησε.

Ραγίζει καρδιές η συνέντευξη της χαροκαμένης μάνας Σταυρούλας Γοργογιάννη μετά και το τραγικό τέλος που είχε η υπόθεση εξαφάνισης της κόρης της Κατερίνας καθώς ο αδερφός της αναγνώρισε ότι το πτώμα γυναίκας, που εντοπίστηκε σε παρκάκι του Ηρακλείου, ανήκει σε εκείνην.

«Την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν…» λέει η Σταυρούλα Γοργογιάννη στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon.

«Από καιρό το φωνάζω, από μέρες. Εγκληματική ενέργεια είναι. Και ούτε αυτοκτόνησε και μην μου πούνε τέτοια κουβέντα για να κλείσει ο φάκελος να πάει στο αρχείο, γιατί δεν θα περάσει έτσι.

Εγώ πιστεύω από την αρχή ότι της κάνανε κακό και την πετάξανε εκεί. Ή μεταφέρθηκε εκεί από αλλού ή την πέταξαν από κει πέρα. Το λεγα εγώ, το λεγα. Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου, κάποιος τη σκότωσε».«Είμαστε ράκη, έχουμε διαλυθεί, είπε η μητέρα της Κατερίνας μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon και επέμεινε ότι πρόκειται για έγκλημα. Πώς βρέθηκε το παιδί μου εκεί, δεν πήγαινε ποτέ. Αν υποθέσουμε ότι ήταν ατύχημα και κάπως στραβοπάτησε και έπεσε, δεν πήγαινε σε αυτό το μέρος…»

Ανεργία και χωρισμός

Η Κατερίνα είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της, σύμφωνα με τον ιστότοπο newsit. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της είχε στοιχίσει πολύ. Επιπλέον ήταν άνεργη. Στο σημείο από όπου υπολογίζεται ότι έπεσε υπάρχουν ψηλά προστατευτικά κάγκελα που κάνουν αδύναμο το σενάριο του δυστυχήματος.

Η μητέρα της ωστόσο υποβαθμίζει τον χωρισμό.

«Δεν την άγγιξε ο χωρισμός δεν ήταν καμία σχέση σοβαρή. Ούτε η κόρη μου τα έπαιρνε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Την κόρη μου την ενδιέφερε να βρει δουλειά, δεν ήταν επιπόλαιη για να κάνει κακό στον εαυτό της για μια σχέση η οποία είχε λήξει και δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Το αποκλείω παντελώς», είπε η μητέρα της, Σταυρούλα Γοργογιάννη.

«Απειλές για αυτοκτονία»

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες της εκπομπής, ο πρώην φίλος της Κατερίνας είπε ότι η 37χρονη όταν είχαν χωρίσει πάλι τον Δεκέμβριο, τον έπαιρνε τηλέφωνα και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Κατερίνα σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του. «Μόνο εσένα έχω» έλεγε στον πρώην φίλο της. Ωστόσο τότε δεν έκανε κάτι.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί η γυναίκα.

Αυτή τη φορά η γυναίκα φέρεται να είπε στον πρώην φίλο της ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι και έδειχνε πιο συνειδητοποιημένη και ήρεμη.

«Δεν είχε προβλήματα για να αυτοκτονήσει» επέμεινε η μητέρα της, που παράλληλα διέψευσε τις φήμες ότι είχε τσακωθεί με την κόρη της πριν εκείνη εξαφανιστεί.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή έκανε λόγο για πτώση από τα Τείχη. Ωστόσο αναμένεται και η επίσημη έκθεση που θα ρίξει επιπλέον φως στα αίτια της τραγωδίας.