Κυπριακή παραλία είναι η 3η πολυφωτογραφημένη στο Instagram

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα
Η παραλία Νissi Beach της Αγίας Νάπας κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατάταξη των δημοφιλέστερων και πολυφωτογραφημένων παραλιών του Instagram.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «με 124.910 φωτογραφίες, η παραλία του Νissi Beach κατετάγη πρόσφατα, στην 3η θέση ως η πιο δημοφιλέστερη και πολυφωτογραφημένη παραλία του instagram, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έχει κάνει  ο γνωστός ιστότοπος Globehunters. Στις πρώτες εξήντα θέσεις φιγουράρουν τρεις ακόμη παραλίες της επαρχίας Αμμοχώστου – το Fig Tree Bay στην 20η θέση, ο Κόννος στην 40η  και η Μακρόνησος στην 53η θέση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Επαρχίας Αμμοχώστου, Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά παραλίες της Επαρχίας Αμμοχώστου έχουν διακριθεί.  H διάκριση αυτή έχει την ιδιαίτερη σημασία της γιατί αποδεικνύεται πως όντως οι παραλίες μας είναι δημοφιλείς και στο γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης Instagram», αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ