Μαύρο πέπλο στην Πάτρα – Θρηνεί 4 νέους ανθρώπους μέσα σε 6 μέρες!Όχι άλλος θάνατος!

Ειδήσεις Πάτρα Τοπική Επικαιρότητα

Κάτι έχει γίνει στην Πάτρα, δεν εξηγείται αλλιώς, με τόσους θανάτους νέων ανθρώπων τις τελευταίες ημέρες.

Η Πάτρα θρηνεί τις τελευταίες έξι μέρες τέσσερις νέους ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή, εντελώς απροσδόκητα και ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς τους, οικογένεια, φίλους και γνωστούς.

Το κακό ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο με τον θάνατο του 21χρονου Χρήστου Νταβλούρου που έφυγε από την ζωή, όταν η μηχανή που οδηγούσε έφυγε από την πορεία της και έπεσε χτυπώντας με το κεφάλι πάνω στο κράσπεδο.

Συνεχίστηκε με τον απροσδόκητο και ξαφνικό θάνατο του 33χρονου Ανδρέα Αρμακόλα, ενός παιδιού που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και ο οποίος βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα στην Θεσσαλονίκη, νεκρός.

Η είδηση έγινε γνωστή την Δευτέρα και σκόρπισε τον θρήνο στην οικογένεια του και στους φίλους του στην Πάτρα αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το παιδί με το έξυπνο χιούμορ και το μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο έφυγε έτσι.

Μία μέρα μετά την Τρίτη έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου ενός ακόμα νέου ανθρώπου, του 32χρονου Γιώργου Πανούτσου, που μετά από τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. Ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών.

 

Μαύρο πέπλο στην Πάτρα - Θρηνεί 4 νέους ανθρώπους μέσα σε 6 μέρες!

Και ύστερα από όλα αυτά, ήρθε το βράδυ της Τετάρτης και ο θάνατος του 22χρονου Παναγιώτη Μπάλλα, μετά από τροχαίο στην οδό Καννελοπούλου, όταν το αυτοκίνητο του γύρισε τούμπα, κόβοντας του έτσι απότομα το νήμα της ζωής.

Η Πάτρα βρίσκεται σε πένθος τις τελευταίες μέρες και ευχή όλων είναι να μην έχουμε ξανά τέτοια είδηση για το θάνατο νέων ανθρώπων που είχαν και μπορούσαν να προσφέρουν τόσα πολλά στην κοινωνία.

Σε μια εποχή, με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, μίζερη και απαισιόδοξη, ας μην έχουμε και άλλες τέτοιες θλιβερές ειδήσεις και μαύρα μαντάτα.

 

Μαύρο πέπλο στην Πάτρα - Θρηνεί 4 νέους ανθρώπους μέσα σε 6 μέρες! Μαύρο πέπλο στην Πάτρα - Θρηνεί 4 νέους ανθρώπους μέσα σε 6 μέρες! Μαύρο πέπλο στην Πάτρα - Θρηνεί 4 νέους ανθρώπους μέσα σε 6 μέρες!