Μίνι καλοκαίρι” με 30αρια και σκόνη τις επόμενες μέρες

Ειδήσεις Κύπρος Τοπική Επικαιρότητα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός είναι θα κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, αργότερα μέτριοι 4 Μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αργότερα στα νότια και τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός είναι θα κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι την Κυριακή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Δευτέρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ