Μόνο… ελληνικό ή φραπέ σερβίρουν τα καφέ στη Θεσσαλονίκη λόγω λειψυδρίας-Έντονα παράπονα των επαγγελματιών

Ειδήσεις Θεσσαλονίκη Τοπική Επικαιρότητα

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έντονα διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες για την έλλειψη νερού στην Θεσσαλονίκη καθώς η πολυήμερη διακοπή λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΑΘ στην Αραβησσό έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα , καθώς δεν προκαλείται μόνο ταλαιπωρία αλλά ακυρώνεται και η εργάσιμη μέρα πολλών επαγγελματιών.

«Τραγική η κατάσταση, έχουμε δεχθεί πολλά παράπονα», δήλωσε  στο Ράδιο Θεσσαλονίκη  ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης που  διερωτήθηκε ποιος θα πληρώσει τα χαμένα μεροκάματα.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα με τις καφετέριες στην πόλη, καθώς δεν δουλεύουν οι μηχανές του καφέ. «Σερβίρουν μόνο ελληνικό ή νες», είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη  η Νίκη Κωνσταντίνου, πρόεδρος του Πανελληνίου σωματείου καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης.

Όπως είπε οι αναφορές για τα περισσότερα προβλήματα αφορούν την ανατολική Θεσσαλονίκη.

«Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση με τα εστιατόρια», σημείωσε, αφού εκεί υπάρχει παρασκευή τροφίμων που σημαίνει ότι οι πρώτες ύλες και τα σκεύη πρέπει να πλυθούν για να χρησιμοποιηθούν. Τόνισε πάντως ότι η διεκδίκηση αποζημιώσεων είναι το λιγότερο, αυτό που ενδιαφέρει τους επαγγελματίες είναι να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Τα σημαντικότερα ζητήματα τα αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία, σημείωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη  ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μανδρίνος.

Ο κ. Μανδρίνος υπογράμμισε  ότι αν η βλάβη συνέπιπτε με το Σαββατοκύριακο του διεθνούς μαραθωνίου, αυτό θα ήταν άσχημη δυσφήμιση για την πόλη.

Πηγή